طرز تهیه اسلایس پسته و نارگیل یک شیرینی مجلسی
اسلایس پسته و نارگیل رو می تونید در مناسبت های مختلف مثل عید نوروز درست کنید .
اگر شما هم علاقمندید یک شیرینی اسلایس بسیار خوشمزه درست کنید؛ دعوت می کنم در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اسلایس پسته و نارگیل
مواد کراست
سفیده تخم مرغ
57 گرم
آرد سفید
57 گرم
پودر قند
72 گرم
پودر نارگیل
214 گرم
وانیل
1/4 قاشق چای خوری
شیر عسلی
50 گرم
مواد رویه
پسته نگینی خرد شده با چاقو
200 گرم ( از ترکیب پسته خرد شده و خلال پسته هم می تونید استفاده کنید.)
هل
2 قاشق چای خوری
کرمفیل
30 گرم + 2 قاشق غذاخوری
گلوکز مایع
46 گرم
مواد شربت
آب
150 گرم
شکر
200 گرم
گلاب
30 گرم
جوهر لیمو
1/8 قاشق چای خوری
ترکیب مواد
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا پودر نارگیل، سفیده تخم مرغ ، پودر قند، آرد ، وانیل رو داخل کاسه ی همزن می ریزیم و به مدت 3 دقیقه با همزن برقی می زنیم.بعد از 3 دقیقه؛ شیر عسلی رو اضافه می کنیم و یک دقیقه ی دیگه می زنیم تا خمیر جمع بشه.
ریختن مواد داخل قالب
کف قالب مربع یا مستطیل شکل که بشه داخل فر گذاشت رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی می کنیم.حالا مواد کراست رو داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف و منسجم می کنیم.می تونید با اتوی فوندانت کامل صاف و منسجم بکنید.
اضافه کردن لایه دوم
برای لایه ی دوم داخل ظرفی پسته ی خرد شده ، پودر هل و ترکیب کرمفیل و گلوکز که داخل ماکروفر یا بخاری کتری گذاشتیم و روان شده باهم خوب مخلوط می کنیم.در ادامه کمی کرمفیل روی لایه اول می ریزیم و صاف می کنیم تا لایه دوم بهش بچسبه و بعد لایه ی پسته رو روش می ریزیم و دوباره ابتدا با قاشق و بعد با اتو فوندانت کاملا صاف و یکدست می کنیم.
پخت اسلایس پسته و نارگیل
به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه می زاریم تا بپزه.
نکته : پسته ها نباید تغییر رنگ بده پس زیاد داخل فر نگه ندارید.
بعد از پخت هم از فر خارج می کنیم و کنار می زاریم تا خنک شوند و بعد روشو می پوشونیم و به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت می دیم.
آماده کردن شربت
برای شربت آب , شکر و جوهر لیمو رو داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط به کم می زاریم تا شکر حل بشه و شهد به قوام برسه.هر از گاهی دور قابلمه رو با فرچه ی آغشته به آبلیمو تمیز می کنیم تا شکرک نزنه.وقتی شهد غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم.
تزیین اسلایس پسته و نارگیل
قالب رو از یخچال خارج می کنیم و به کمک چاقو و خط کش در اندازه های یکسان برش می زنیم و بعد شهد داغ رو قاشق قاشق روی اسلایس می ریزیم.
وقتی یک لایه ی نازک شهد ریختیم کافیه. روشو می پوشونیم و به مدت 4 ساعت در دمای محیط استراحت می دیم.بعد از این زمان به وسیله ی برش هایی که زدیم از قالب جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.به همین راحتی اسلایس پسته و نارگیل خوشمزه ی ما آماده میشه.
نوش جونتون
زمان آماده سازی : 1 ساعت
زمان انتظار : 24 ساعت+ 4 ساعت
امیدوارم این شیرینی خوشمزه و راحت رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.




