کالری انواع نان؛ از سنگک و بربری تا تست و سبوسدار
نان، بخش جداییناپذیر سفره ما ایرانیهاست. از نانهای سنتی مانند سنگک و بربری گرفته تا نانهای صنعتی مثل تست و سبوسدار، هر کدام جایگاه خود را دارند و دانستن میزان انرژی و مواد مغذی آنها میتواند در انتخابهای روزانه ما تأثیرگذار باشد. در این مطلب از مجله اکالا، به بررسی کالری انواع نان و ارزش غذایی آن خواهیم پرداخت.
کالری انواع نان چقدر است؟
مقدار کالری موجود در انواع نان به شرح زیر است:
نانکالری به ازای یک کف دست کالری به ازای هر 100 گرمنان بربری62.5 تا 70250 تا 280نان سنگک60 تا 65240 تا 260نان تافتون65 تا 70260 تا 280نان لواش70 تا 75280 تا 300نان جو60 تا 67.5240 تا 270نان فطیر87.5 تا 100350 تا 400نان فطیر مغزدار100 تا 112.5400 تا 450نان فطیر حلوایی100 تا 112.5400 تا 450نان روغنی87.5 تا 105350 تا 420نان سوخاری87.5 تا 100350 تا 400نان سوخاری رژیمی62.5 تا 70250 تا 280نان سوخاری جو82.5 تا 95330 تا 380نان باگت65 تا 67.5260 تا 270نان جو خشک شویدی82.5 تا 95330 تا 380نان تست65 تا 70260 تا 280نان تست سبوس دار57.5 تا 62.5230 تا 250نان تست جو رژیمی57.5 تا 62.5230 تا 250نان پیتا62.5 تا 67.5250 تا 270نان همبرگری65 تا 70260 تا 280نان سیر75 تا 87.5300 تا 350نان قندی100 تا 112.5400 تا 450نان روغنی محلی95 تا 112.5380 تا 450نان شیرمال95 تا 107.5380 تا 430نان کماج100 تا 112.5400 تا 450
در این مطلب از بخش سبک زندگی اکالا، کالری انواع نان و ارزش غذایی آن را بررسی کردیم. انتخاب نان مناسب باید بر اساس نیازهای بدنی و اهداف سلامتی شما صورت پذیرد. اگرچه نانهای سبوسدار مانند سنگک و نان تست سبوسدار به دلیل فیبر و مواد مغذی بالا توصیه میشوند، اما نباید از میزان کالری آنها غافل شد. مصرف هر نوع نان باید در حد اعتدال و متناسب با رژیم روزانه شما باشد.
شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایدههای جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.




