طرز تهیه مربا به، سیب و هویج؛ دستور تهیه مربای سه میوه • مجله تصویر زندگی
به گزارش مردمک به نقل از تصویر زندگی
مربای هویج ، مربای به و مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار در ایران هستند که طعم بسیار خوبی دارند. امروز در بخش انواع مربا شما را با طرز تهیه مربا به هویج سیب که ترکیبی از این سه میوه پر خاصیت است آشنا می کنیم.
دستور پخت مربا به هویج سیب
برای تهیه مربای به، هویج و سیب از سه میوه خوشمزه و خوشعطر شامل به، سیب و هویج استفاده شده که در کنار هم طعمی دلنشین و مزهای فوقالعاده به مربای ما میدهند. همچنین، میتوانید از فواید این میوههای پرخاصیت در کنار هم بهرهمند شوید.
مواد لازم برای تهیه مربا به هویج سیب
سیب۱ کیلوهویج۱ کیلوبه۱ کیلوشکر۳ کیلوهل۱ قاشق مرباخوریگردوى خرد شده در صورت تمایل،به میزان دلخواهآب لیموى تازه۲ قاشق غذاخوریآماده سازی:۳۰ دقیقهزمان پخت:۱۵ دقیقهمجموع زمان پخت:۴۵ دقیقه
روش پخت مربای به هویج سیب
ابتدا هویج، به و سیب را رنده کرده و با ۸ لیوان آب به مدت یک ربع بپزید.
سپس شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا قوام بیاید.
وقتی مربا قوام آمد، هل، آبلیمو و گردو را اضافه کنید.
چند جوش که زد، زیر گاز را خاموش کرده و دمکنی بگذارید.
مربای به، هویج و سیب را یک شب به همین حالت بگذارید تا طعم میوهها به خورد هم برود.
برخی خواص به:
– اثرات مثبت بر فکر و ذهن
– احیای روحیه و خوشحال بودن
– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
– تقویت کننده قلب، کبد و معده
– مفید برای زخم معده
– تحریک کننده اشتها
– نرم کننده سینه
– ادرارآور و کمک به هضم غذا
– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
– از بین برنده بوی بد دهان
– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
– کمک به پایین آوردن کلسترول خون
– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
بخوانید
طرز تهیه مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است …
برخی خواص سیب
سیب مقوی کبد و اشتها آور است.سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است. حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.خوردن سیب یبوست را برطرف می کند.سیب برای خستگی مفرط مفید است.سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است .سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .آب سیب در زیبایی استفاده زیادی دارد و برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است و به پوست لطافت خاصی می بخشد.این میوه داروی خوبی برای درمان زخم ها است.خوردن سیب با پوست در رفع چاقی مفید است.سیب یک میوه قلیایی و تمیز کننده بدن است.بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد.
برخی خواص هویج
۱- بینایی را تقویت می کند
2- از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند
3- دارای خواص ضد پیری است
4- پوست را تقویت می کند
5- ضدعفونی کننده است
6- پوست را از بیرون تقویت می کند
7- از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند
8- بدن را از مواد زائد پاکسازی می کند
9- موجب سلامت دندان ها و لثه ها می شود
10- از بروز سکته پیشگیری می کند




