طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی؛ بهشت لذت در هر لایه!
آیا تا به حال طعم ترد شدن لایههای نازک خمیر و شیرینی خامهای را در دهان خود حس کردهاید؟ شیرینی ناپلئونی، با آن ظاهر باشکوه و طعمی بینظیر، یکی از شاهکارهای شیرینیپزی است که باید حتما آن را امتحان کنید. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
مواد لازم جهت تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی به شرح زیر است:
خمیر هزار لای خانگی یا آماده۱ بستهخامه شیرین شده قنادی۳۰۰ گرم تا نیم کیلوپودر قندبه میزان لازمپودر پسته جهت تزیین
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه شیرینی ناپلئونی
برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی باید مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: تهیه خمیر هزارلا
برای تهیه این شیرینی خوشمزه همانند شیرینی زبان، به خمیر هزارلا احتیاج دارید.
برای شیرینی ناپلئونی، میتوانید خمیر هزارلا را در منزل تهیه کنید و یا آن را از فروشگاه لوازم قنادی خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید.
سپس اجازه دهید خمیر یخ زدایی شده و از حالت انجماد خارج شود.
فر را روشن کرده و روی دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
در اینجا من از خمیر هزارلای خانگی استفاده کردم. خمیر را همانند روش تهیه شیرینی زبان، آماده کرده و سپس در مرحله پایانی خمیر را با وردنه به قطر نیم یا یک سانت پهن کنید.
حال اضافههای اطراف خمیر را حتما بگیرید. در واقع دور تا دور خمیر حتما باید برش بخورد تا خمیر به درستی در فر پف کند.
سپس به وسیله کاتر پیتزا بر یا چاقوی تیز، خمیر را برش دهید تا به شکل مستطیلهای کوچک و یک دست دربیاید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی زبان به روش قنادی
مرحله دوم: پخت خمیر در فر
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بعد هر خمیر برش خورده را روی سینی منتقل کنید.
نگران اضافههای خمیر نباشید؛ چون باید اضافههای خمیر را نیز روی سینی فر بگذارید تا بپزد. (بعداز پخت آنها را پودر میکنیم)
حالا سینی حاوی خمیرها را داخل فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مدت زمان تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه را در نظر بگیرید و اجازه دهید تا خمیر داخل فر کاملا پف کرده و لایه لایه شود.
در ادامه دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند.
زمانی که زیر شیرینیها طلایی شد و به خوبی پف کرد میتوانید از فر خارج کنید.
برای طلایی شدن روی شیرینیها ۱ یا ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی شیرینیها هم کاملا طلایی شود.
نانها برای تهیه شیرینی ناپلئونی آماده ست!
دقت کنید که خمیر های اضافه اگر کوچکتر باشند. زودتر خواهند پخت و میتوانید زودتر آنها را از فرخارج کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کارپاتکا با کرم وانیلی خانگی
مرحله سوم: فرم دادن خامه قنادی
بعد از پخت شیرینیها، نوبت به فرم دادن خامه قنادی میرسد تا در فاصلهای که شیرینیها سرد میشوند، خامه هم آماده شود.
خامه قنادی را که یک ساعت قبل از فریزر خارج کردید و حالا کمی نرم شده، داخل کاسه بزرگ و مناسبی بریزید و با همزن برقی شروع به همزدن کنید.
خامه را ابتدا با درجه کم همزن هم بزنید تا کمی فرم بگیرد و بعد کم کم درجه همزن را زیاد کنید تا زمانی که خامه به خوبی فرم بگیرد و آماده شود.
مرحله چهارم: برش خمیرهای پخته شده
سپس نیاز است هر خمیر پخته شده را به لایههای نازکتر تبدیل کنید. برای این منظور هر خمیر یا نان پخته شده را به وسیله چاقو یا کارد تیز به سه لایه برش دهید.
چون نانها لایه لایه است به راحتی میتوانید این کار را انجام دهید و به لایههای نازکتر تبدیل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه به شیوه قنادیها
مرحله پنجم: پایپ کردن خامه روی نان
حالا خامه فرم گرفته را داخل قیف بدون ماسوره بریزید.
هر لایه آماده شده از نان یا در واقع شیرینی را روی ظرف مناسبی بگذارید.
خامه فرم گرفته را به وسیله قیف روی لایه اول نان پایپ کنید و سپس لایه دوم را روی خامه قرار دهید.
مجددا لایه دوم را نیز خامه بزنید و سپس لایه سوم شیرینی را روی آن قرار دهید.
برای مرحله آخر دوباره خامه را روی لایه سوم پایپ کنید. در واقع مرحله آخر باید خامه روی شیرینی باشد!
مرحله ششم: تزیین و سرو
اکنون اضافههای خمیر که در فر پخته بودید را با دست پودر کنید یا میتوانید قسمت پف کرده روی خمیر را نیز با چاقو ضربه بزنید تا پودر شود.
سپس خمیر پودر شده را روی خامه بریزید تا کاملا سطح خامه را پوشش دهد.
در مرحله پایانی پودر قند را روی هر کدام از شیرینیهای آماده الک کنید تا کاملا روی شیرینیها با پودر قند پوشش داده شود.
در نهایت به وسیله پودر پسته روی شیرینیها را تزیین کنید.
شیرینیهای ناپلئونی را بعد از آماده سازی حداقل باید برای ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
بعد از این مدت زمان، با یک فنجان چای داغ یا قهوه این شیرینیهای خوشمزه و زیبا را نوش جان کنید!
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!