نحوه تهیه خوشمزه‌ترین کناف پنیری با شیر و عسل در ویدئو

برترین ها نوشت: با ترکیب نازک‌ترین لایه‌های خمیری و پنیر نرم و شیر عسلی شیرین، لحظاتی لذت‌بخش و خاطره‌انگیز را برای خود و خانواده‌تان بسازید. بیایید با هم بهترین کنافه پنیری را تهیه کنیم!

کنافه پنیری، یکی از دسرهای محبوب در دنیای عربی است که طعمی دلپذیر و ترد دارد و با شیر عسلی، به یک طعم بی‌نظیر تبدیل می‌شود! در این مقاله، ما به شما آموزش می‌دهیم که چگونه می‌توانید این دسر خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید.

با ترکیب نازک‌ترین لایه‌های خمیری و پنیر نرم و شیر عسلی شیرین، لحظاتی لذت‌بخش و خاطره‌انگیز را برای خود و خانواده‌تان بسازید. بیایید با هم بهترین کنافه پنیری را تهیه کنیم!

مواد لازم

موادمقداررشته کادایف۳۰۰ گرمکره۱۵۰ گرمپنیر موزارلا بی‌ نمک۲۰۰ گرمشیر عسلی برای هر کنافهدو قاشق غذاخوریآب خنکیک قاشق غذاخوریسرشیربه مقدار دلخواهپستهبه مقدار دلخواه

۱.

ابتدا رشته کادایف را خرد کرده و با کره ذوب شده حسابی ورز دهید. یک عدد قالب کنافه را با کره چرب کرده و رشته‌ها را کف قالب پخش کنید. برای جلوگیری از وا رفتن، رشته‌ها را فشرده کنید. پنیر موزارلا را با دست فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس روی رشته های کنافه قرار دهید و بار دیگر رشته ها را بریزید و فشرده کنید.

۲.

روی حرارت کم قرار دهید تا آرام آرام طرف اول کنافه سرخ شود. بعد از سرخ شدن طرف اول، کف قالب کره ریخته و طرف دوم را سرخ کنید. دقت کنید برای جلوگیری از از دست رفتن خواص کشسانی پنیر، طرف دوم نباید به مدت طولانی سرخ شود.

۳.

شیرعسلی را با نسبت ذکر شده با آب ترکیب کرده و روی کنافه بریزید. در آخر می توانید با سرشیر و پسته تزیین کرده و سرو کنید.

این دسر محبوب و خوشمزه را درست کنید و به عنوان عصرانه کنار یک فنجان چای داغ نوش جان کنید.

راضیه میرزاحیدری

مطالب مفید