عنوان جذاب: “رازهای خوشمزگی میگو پلو: از ترکیب سبزیجات تا فوت و فن‌های حرفه‌ای!”

کنار قیمه بادمجان چی درست کنم کنار قیمه بادمجان چی درست کنم + بهترین سالاد کنار قیمه در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب مورد توجه …

خواص برگ انبه برای مو خواص برگ انبه برای مو ؛ فواید مصرف برگ انبه برای کنترل قند خون همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

خمیر شیرینی برنجی چقدر باید استراحت کنه خمیر شیرینی برنجی چقدر باید استراحت کنه + فوت و فن شیرینی برنجی نی نی سایت در سایت فال …

سبزی میگو پلو شامل چیست + فوت و فن میگو پلو در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

میگو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالتاً به مناطق جنوبی کشور تعلق دارد. این غذا ترکیبی از برنج، میگو، ادویه‌های معطر و گاهی سبزیجات است. میگو پلو به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود، اما در همه روش‌ها، میگوها تفت داده می‌شوند و سپس با برنج مخلوط می‌گردند. این غذا معمولاً با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین می‌شود و در کنار آن از انواع ترشی و سالاد شیرازی استفاده می‌گردد.

مواد اولیه برای تهیه میگو پلو

برنج: ۳ پیمانه

میگو: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

سیر: ۴ حبه

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

زرشک: نصف پیمانه

کره: ۵۰ گرم

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو مرحله به مرحله

آماده‌سازی برنج: برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

آماده‌سازی میگو: میگوها را پاک کرده و بشویید. سپس با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.

تفت دادن میگو: در یک تابه، کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. میگوهای مزه دار شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.

دم کردن برنج: در یک قابلمه مناسب، کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را قرار دهید. سپس یک لایه برنج ریخته و روی آن کمی زعفران دم کرده بریزید. سپس یک لایه از میگوهای تفت داده شده را روی برنج بریزید و این کار را لایه لایه تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در انتها، کره را روی برنج بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

تفت دادن زرشک: در یک تابه کوچک، کمی کره ریخته و زرشک را به همراه کمی شکر تفت دهید.

سرو میگو پلو: پس از دم کشیدن برنج، میگو پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک تفت داده شده، خلال بادام و پسته تزیین کنید.

فوت  فن میگو پلو

برای خوشمزه‌تر شدن میگو پلو، می‌توانید از کره محلی استفاده کنید.

برای داشتن ته دیگ برشته و خوشمزه، می‌توانید از سیب زمینی، نان یا حتی کاهو استفاده کنید.

برای جلوگیری از خشک شدن میگوها، آن‌ها را زیاد تفت ندهید.

می‌توانید به جای آب، از آب مرغ یا عصاره میگو برای دم کردن برنج استفاده کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید از سبزیجات معطر مانند شوید یا گشنیز در میگو پلو استفاده کنید.

سبزی میگو پلو شامل چیست

در برخی مناطق، به خصوص در جنوب ایران، میگو پلو با سبزیجات معطر مانند شوید و گشنیز نیز تهیه می‌شود. البته استفاده از سبزی در میگو پلو سلیقه‌ای است و می‌توانید آن را حذف کنید.

مطالب مفید