این هندوانهها را نخورید؛ مسموم میشوید!
هندوانه نوعی میوه آبدار است که معمولا در فصل تابستان مصرف می شود. این میوه محبوب گاهی اوقات می تواند حاوی نیترات باشد که معمولاً ناشی از کودهای شیمیایی یا محصولات کشاورزی مورد استفاده در کشت آن است. با دانستن علائم نیترات در هندوانه از خوردن این هندوانه ها خودداری کنید تا دچار عوارض و مسمومیت نشوید. برای اینکه بدانید هندوانه ای که خریده اید نیترات دارد یا خیر، با ما همراه باشید.
به گزارش دنیای اقتصاد، برای بررسی میزان نیترات هندوانه و جلوگیری از مسمومیت، می توانید تکه ای از گوشت هندوانه را در آب تمیز قرار دهید و منتظر بمانید. اگر آب تغییر رنگ داد و رنگ صورتی تند به خود گرفت، نشانه وجود نیترات زیاد در هندوانه است و بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.
نیتروژن یک عنصر ضروری برای رشد گیاه است، اما برخی از پرورش دهندگان هندوانه از نیترات بیش از حد برای کمک به رشد سریع تر هندوانه استفاده می کنند. این عمل می تواند باعث تجمع نیترات اضافی در قسمت گوشتی هندوانه شود که می تواند منجر به مسمومیت شود. به همین دلیل باید توجه داشت که زرد شدن پوست هندوانه نشانه افزایش نیترات است. هنگام خرید هندوانه به رنگ پوست آن توجه کنید اگر رنگ آن زرد است بهتر است آن را نخرید. همچنین گوشت هندوانه نباید دارای خطوط سفید باشد.
اگر هندوانه سوراخ بزرگ و عمیقی در وسط داشته باشد، ممکن است نشانه استفاده از هورمون رشد یا باقی مانده در هندوانه باشد. هندوانه حاوی هورمون های رشد ممکن است مواد مضر را جذب کرده و مصرف آن منجر به مسمومیت شود. بهتر است از هندوانه هایی با سوراخ های بزرگ و عمیق خودداری کنید.
برای شناسایی هندوانه ای که ممکن است مشکل داشته باشد، باید وزن آن را بررسی کنید هندوانه باید متناسب با اندازه آن سنگین و سفت باشد. اگر هندوانه خیلی سبک به نظر می رسد یا هوای زیادی در آن وجود دارد، احتمالاً مشکلی وجود دارد. هندوانه ای که به خوبی رسیده باشد، هنگام بلند شدن بسیار سنگین خواهد بود.
سوراخ شدن هندوانه می تواند در اثر حشرات یا مشکلات رشد ایجاد شود. در برخی موارد، این سوراخ ها به عنوان نشانه ای از حشرات در نظر گرفته می شوند، اما در واقعیت ممکن است مربوط به سطوح بالای نیترات باشند. حتی اگر داخل هندوانه خوب باشد، وجود سوراخ می تواند گوشت هندوانه را خراب کند. بنابراین بهتر است هندوانه سوراخ دار نخرید.