رازهای لذیذتر شدن خورش بادمجان: فوت و فن‌هایی برای طعمی فراموش‌نشدنی

خورش بادمجان یکی از خورش‌های محبوب ما ایرانی‌ها است که پای ثابت بسیاری از مهمانی‌ها است. درست کردن این خورش خوشمزه فوت و فن‌هایی دارد که در این مقاله از مجله اکالا به آنها می‌پردازیم.

خورش بادمجان نکاتی دارد که اگر آنها را رعایت کنید، خورش بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. در ادامه این نکات را توضیح می‌دهیم.

فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان:

۱- پیاز را رنده کنید تا خورش بافت یکدست‌تری داشته باشد.

۲- بادمجان‌هایی را برای سرخ کردن انتخاب کنید که رنگ آنها به سیاهی بزند و کوچک و قلمی باشد.

۳- کلاهک بادمجان را جدا نکنید تا شکل ظاهری خورش زیباتر شود.

۴- سعی کنید بادمجان‌ها را با روغن و شعله کم سرخ کنید. اگر بادمجان‌ها بر اثر حرارت زیاد بسوزد، تلخ می‌شود.

۵- برای اینکه از روغن کمتری در سرخ کردن بادمجان استفاده کنید، بعد از اینکه پوست آنها را جدا کردید، نمک بزنید و اجازه دهید چند ساعت بماند.

۶- لپه را قبل از پخت چند ساعت خیس کنید و در این مدت ۲ بار آب آن را عوض کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کازان کباب بادمجان

۷- قبل از اینکه لپه را به بقیه مواد اضافه کنید، در یک قابلمه کوچک چند دقیقه آن را بجوشانید تا بوی بد آن از بین برود و طعم بهتری به خورش بدهد.

۸- خورش را با حرارت ملایم بپزید و تا زمانی که گوشت نپخته در قابلمه را برندارید.

۹- برای ترش کردن خورش از غوره تازه استفاده کنید.

۱۰- می‌توانید از گوجه فرنگی گیلاسی در خورش استفاده کنید، فقط نباید زیاد بجوشد تا سالم بماند و پوست آنها ترک نخورد.

۱۱- خورش بادمجان را به هیچ‌عنوان هم نزنید زیرا مواد داخل آن له می‌شود.

۱۲- از لیمو عمانی به جای آبلیمو در خورش استفاده کنید.

۱۳- سعی کنید از گوشت‌های تکه‌ای استفاده کنید تا طعم آن در خورش بیشتر حس شود.

۱۴- مناسب‌ترین گوشت برای خورش بادمجان، مغز ران گوشت گوساله و سردست گوشت گوسفند است.

۱۵- بعد از اینکه گوشت را سرخ کردید، زمانی که می‌خواهید لپه از قبل خیس شده را به آن اضافه کنید، ۱۶- بهتر است گوشت و لپه را چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم و بوی بد لپه گرفته شود.

۱۶- زمانی که رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنید حتما همراه زردچوبه آن را سرخ کنید تا بوی زهم آن از بین برود و روی طعم غذا تاثیر نگذارد.

۱۷- در هنگام پخت خورش، اگر آب آن کم بود، آب جوش اضافه کنید. به هیچ عنوان آب ولرم یا سرد به آن اضافه نکنید.

۱۸- زمانی که لیمو عمانی و رب گوجه را اضافه می‌کنید، یک تا ۲ قاشق چای‌خوری دارچین هم به خورش اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

۱۹- می‌توانید علاوه بر رب گوجه، یک تا دو عدد گوجه فرنگی را به ۴ بخش برش دهید و به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا طعم تازگی گوجه، رنگ و بوی دیگری به خورش بدهد.

۲۰- اگر از بادمجان فریز شده استفاده می‌کنید، دقت کنید که هنگام کشیدن خورش له نشوند زیرا نرم‌تر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه بادمجان پفکی

۲۱- بهتر است از بادمجان‌های دلمه‌ای استفاده نکنید، بادمجان‌های معمولی انتخاب بهتری است.

۲۲- مقداری پیاز داغ خلالی با کمی نمک و زردچوبه درست کنید و در ۲ دقیقه آخر آن را به خورش اضافه کنید. دقت کنید که پیازها خمیری و آبدار نباشند.

۲۳- برای تزئین می‌توانید از سیب زمینی سرخ کرده خلالی کنار خورش استفاده کنید.

۲۴- بهترین ظرف برا پخت خورش بادمجان قابلمه‌های مسی و زیباترین ظرف برای سرو آن ظرف‌های سفالی فیروزه‌ای رنگ است.

در این مقاله از مجله اکالا به تفصیل، فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان را توضیح دادیم. با رعایت نکات گفته شده می‌توانید یک خورش بادمجان عالی و بدون نقص درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید