طرز تهیه کوکی کشمشی؛ تجربه طعمی بی‌نظیر با شیره انگور طبیعی

به دنبال یک میان‌وعده سالم و خوشمزه هستید؟ کوکی کشمشی با شیره انگور، با طعمی دل‌نشین و مواد طبیعی، بهترین انتخاب برای شماست. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این کوکی پرطرفدار با طعم طبیعی شیره انگور را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوکی کشمشی

مواد لازم جهت تهیه کوکی کشمشی به شرح زیر است:

شیره انگور نصف پیمانهتخم مرغ۱ عددکره ۷۰ گرمآرد ۱ پیمانه سرپرکشمش پلویی۱ سوم یا نصف پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱ چهارم قاشق چای‌خورینمک۱ چهارم قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کوکی کشمشی با شیره انگور

برای تهیه کوکی کشمشی با شیره انگور کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: مخلوط مواد آردی

برای تهیه این کوکی‌های خوشمزه و مقوی، ابتدا آرد را در ظرفی بریزید. بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید. 

نمک را هم به آرد و بکینگ پودر اضافه کنید. سپس آرد را ویسک کنید تا مواد مخلوط شود. 

مرحله دوم: ترکیب کره، تخم مرغ و وانیل

در ظرف یا کاسه‌ بزرگتری کره‌ هم دمای محیط را بریزید. تخم مرغ را به کره اضافه کنید؛ تخم مرغ نیز باید هم دمای محیط باشد.

در ادامه وانیل را نیز در همین مرحله اضافه کنید.

با همزن برقی شروع به همزدن کره و تخم مرغ کنید و هر دو را برای مدت تقریبی سی ثانیه هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن شیره انگور

سپس شیره انگور را به کره و تخم مرغ اضافه کنید. با همزن مجددا هم بزنید تا شیره نیز با کره و تخم مرغ مخلوط شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نارگیلی مثل قنادی‌ها

مرحله چهارم: اضافه کردن آرد و کشمش

حالا نوبت به اضافه کردن آرد می‌رسد. مخلوط آرد را به یکباره به کره و شیره و تخم مرغ اضافه کنید.

سپس ترکیب فوق را با همزن به خوبی هم بزنید تا آرد با مواد ترکیب شود.

در نهایت خمیر لطیف و نرمی حاصل می‌شود که چسبندگی ندارد و به دست نمی‌چسبد. 

در مرحله پایانی، کشمش‌ها را اضافه کنید و سپس با لیسک یا قاشق کشمش‌ها را با خمیر مخلوط کنید.

مرحله پنجم: انتقال مواد به سینی 

خمیر کوکی حالا برای پخت آماده است. بهتر است از ده دقیقه قبل فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

داخل سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. 

از خمیر کوکی آماده شده، با دست یا اسکوپ بستنی به اندازه گردو یا کمی بزرگ‌تر بردارید. 

برای اینکه کوکی‌ها یک اندازه باشد، می‌توانید هر چقدر از خمیر را که برمی‌دارید با یک رقم مناسب و یک اندازه وزن کنید.

حالا هر مقدار از خمیر را با دست گرد کنید و با فاصله کمی روی سینی فر قرار دهید و بعد با دست کمی فشار دهید تا خمیر پهن شود. 

سپس در صورت تمایل روی هر کوکی را مقداری بادام خرد شده یا پسته، گردو و نارگیل قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی آلستین مرحله به مرحله

مرحله ششم: پخت کوکی

بعد از آماده شدن کوکی‌ها و قرار دادن آن‌ها روی سینی فر، سینی را به فر گرم شده منتقل کنید.

حالا حدودا ١۵دقیقه به کوکی‌ها زمان بدهید تا در فر بپزند؛ این زمان بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با توجه به دمای فر متغیر است.

بعد از پانزده دقیقه و پخت کوکی‌ها، حالا عطر کوکی‌ها تمام فضای آشپزخانه را پر می‌کند. عطری دل‌انگیز که شما را برای خوردن هر چه سریعتر کوکی‌ها وسوسه می‌کند!

بعد از اینکه زیر کوکی‌ها طلایی شد و کوکی‌ها پف کرد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کوکی‌ها سرد شوند.

فقط کافیست یک چای تازه دم تهیه کنید و این کوکی‌های خوشمزه را در کنارش میل کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک انگور با انگور قرمز

نکات طلایی در تهیه کوکی رژیمی کشمش

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کوکی رژیمی کشمشی با شیره انگور اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در تهیه این کوکی می‌توانید از جو دوسر هم استفاده کنید تا مقوی‌تر باشد؛ برای این منظور نصف پیمانه آرد و نصف پیمانه جو دو سر می‌توانید استفاده کنید.در مرحله آخر تهیه خمیر کوکی می‌توانید از بادام و پسته نیز استفاده کنید. علاوه بر آن روی خمیر را نیز می‌توانید با بادام و پسته و گردو تزیین کنید.میزان کشمش در تهیه این کوکی را بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توان افزایش داد.اگر تمایل داشته باشید می‌توانید از کمی پودر دارچین هم در تهیه این کوکی استفاده کنید.از شیره خرما یا توت هم می‌توانید به جای شیره انگور استفاده کنید.از این کوکی انتظار شیرینی زیادی نداشته باشید. شیرینی نسبتا کم اما به اندازه‌ای دارد؛ در صورتی که می‌خواهید شیرین‌تر باشد می‌توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای در زمان هم زدن تخم مرغ به آن اضافه کنید.با براش یا فرچه می‌توانید کمی از شیره را قبل از پخت روی کوکی‌ها بزنید و بعد در فر قرار دهید. کوکی‌ها رنگ تیره‌تر و طعم قوی‌تری به خود می‌گیرند.کوکی ها را بعد از سرد شدن در ظرف در بسته نگهداری کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کوکی کشمشی با شیره انگور را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کوکی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت می‌بینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!

مطالب مفید