کیک سورپرایزی؛ خاص و دوست‌داشتنی

حتما تا به حال کیک‌های پر شده را امتحان کردید و از خوردن آنها لذت بردید ولی هیچ‌وقت جسارت درست کردن آن را نداشتید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک پر شده را به آسان‌ترین روش آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک پر شده

برای درست کردن کیک پر شده مواد زیر را تهیه کنید:

تخم مرغ ۳ عددشکریک فنجانشیر یک لیوانروغنیک فنجانپودر کاکائو۳ قاشق غذا‌خوریبکینگ پودر۱۰ گرموانیل۱۰ گرمآرد۲ لیوان

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مواد لازم برای سس رویی:

شیر۲ لیوانآردیک قاشق غذاخورینشاسته گندمیک قاشق غذاخوریپودر کاکائویک و نیم قاشق غذاخوریشکر۴ قاشق غذاخوریکرهیک قاشق چای‌خوریوانیل ۱۰ گرمشکلات ۶۰ گرمشیر سرد نصف لیوان

مواد لازم برای پودینگ:

پودینگ میوه ۲ بستهشیر ۴ فنجان

طرز تهیه کیک پر شده

برای درست کردن کیک پر شده طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: مواد کیک را ترکیب کنید

ابتدا تخم‌مرغ‌ها و شکر را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید. سپس شیر، روغن، پودر کاکائو، بکینگ پودر، وانیل و آرد را اضافه کنید و کاملا با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی کشمشی

مرحله دوم: لیوان‌ها را بچینید

کف یک قالب مستطیلی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس لیوان‌های بلند را به فاصله ۴ سانتی‌متر از یکدیگر روی آن قرار دهید. بعد از آن به آرامی مایه کیک را در بین لیوان‌ها پخش کنید.

مرحله سوم: کیک را در فر بگذارید

قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۳۵-۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.

بعد از گذشت زمان مورد نیاز، کیک را با خلال دندان تست کنید اگر از پخت آن مطمئن بودید، قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. بعد از اینکه کیک خنک شد، لیوان‌ها را به آرامی از کیک خارج کنید. اگر کیک به لیوان‌ها چسبیده بود، می‌توانید برای این کار از یک چاقو کمک بگیرید.

مرحله چهارم: پودینگ را آماده کنید

در یک قابلمه پودینگ میوه‌ای را با شیر مخلوط کنید و تا زمانی که به غلظت برسد، روی حرارت هم بزنید. بعد از اینکه به میزان کافی غلیظ شد، قابلمه را از روی گاز بردارید.

مرحله پنجم: کیک را پر کنید

پودینگ غلیظ شده را در قسمت‌های خالی کیک بریزید تا جایی که کمی از سر آن خالی بماند. سپس کیک را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم انگور

مرحله ششم: سس را درست کنید

آرد، نشاسته، پودر کاکائو، شکر و ۲ لیوان شیر را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا به غلظت برسد. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و وانیل، کره، شکلات و شیر سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود.

مرحله هفتم: کیک را سر پر کنید

سس شکلاتی را روی پودینگ‌ها بریزید تا همه قسمت‌ها با سطح کیک یکسان شود، سپس کیک را در یخچال قرار دهید تا مواد بگیرد.

نکات مهم در تهیه کیک پر شده:

لیوان‌های شیشه‌ای اصل در حرارت آسیب نمی‌بینند. بهتر است از قبل لیوان‌ها را با آب گرم بشویید.می‌توانید به جای لیوان از قالب زن هم استفاده کنید. برای این کار بعد از پخت کیک با قالب‌زن گرد به تعداد دلخواه در کیک حفره ایجاد کنید.

در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه یک کیک خاص و خوشمزه را آموزش دادیم. سعی کنید حتما این کیک را با روش گفته شده درست کنید و به عنوان عصرانه در کنار خانواده نوش جان کنید.

 

 

 

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید