آموزش تهیه کیک رژیمی با جو دوسر؛ تجربه‌ای ترد، سالم و لذیذ

کیک رژیمی با جو دو سر یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها است که با استفاده از مواد طبیعی و مغذی مانند موز، خرما، جو دوسر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این کیک جذاب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کیک رژیمی با جو دو سر

مواد لازم جهت تهیه کیک رژیمی با جو دو سر به شرح زیر است:

موز رسیده۲ عددخرما بدون هسته۶ عددتخم مرغ۲ عددآرد جو دو سر پرک۱ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریدارچین۱/۲ قاشق چای‌خوریرنده پوست لیمواز ۱ عدد لیموروغنبرای چرب کردن قالب

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کیک رژیمی با جو دو سر

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کیک رژیمی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی فر و قالب کیک

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گرم کردن فر پیش از پخت کیک تاثیر بسیار مثبتی در بافت کیک شما دارد.

قالب مورد نظر را با کمک کمی روغن و براش چرب کنید.

مرحله دوم: آماده سازی موز، تخم مرغ و خرما

موزها را بشویید و پوست بگیرید. موزها را چند تکه کنید و در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.

هسته خرماها را جدا کنید و به موزهای درون ظرف اضافه کنید. تخم مرغ را به ترکیب فوق اضافه کنید و چند پالس بزنید تا مواد درون مخلوط کن کاملاً له و پوره شوند.

خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در این کیک عمل می‌کند، بنابراین نیازی به افزودن شکر نیست.

برای داشتن بافتی نرم‌تر، می‌توانید از موز کاملا رسیده استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد جو دوسر، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک صبحانه انگلیسی

مرحله چهارم: ترکیب همه مواد کیک

مواد خشکی که در مرحله قبل آماده کردید را به همراه رنده پوست لیمو به مخلوط درون ظرف اضافه کنید و چند پالس دیگر بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

اگر مایه کیک شما غلظت زیادی داشت برای رقیق‌تر کردنش می‌توانید کمی شیر یا ماست به مایه کیک اضافه کنید.

شما برای ترکیب کردن مواد این کیک از گوشتکوب برقی، میکسر، غذاساز و یا همزن دستی هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله پنجم: پخت کیک

مایه کیک را در قالب از قبل چرب شده بریزید. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از گذشت زمان اعلام شده برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کاپوچینو

مرحله ششم: تزیین و سرو کیک

کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس می‌توانید روی کیک را با کمی شکلات ذوب شده تزیین کنید.

برای تزیین بیشتر کیک می‌توانید از موز، توت فرنگی، گردو یا دانه‌های کنجد استفاده کنید.

کیک رژیمی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده میل کردن است، آن را به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

کیک را در دمای محیط و در ظرف در بسته به مدت ۲ تا ۳ روز می‌توانید نگهداری کنید.

جالب است بدانید این کیک برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسب است. جو دوسر و موز فیبر بالایی دارند که به هضم بهتر غذا و احساس سیری کمک می‌کند.

از طرفی کربوهیدرات‌های موجود در موز و خرما انرژی لازم برای بدن را تامین می‌کنند. امیدواریم که شما نیز طبق روش ساده و کامل این مطلب از مجله آشپزی اکالا این کیک مقوی را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید