طرز تهیه ترشی به با سرکه سیب خالص خانگی • مجله تصویر زندگی
طرز تهیه ترشی به بسیار ساده و سریع است. این ترشی به دلیل عطر و بوی خاص میوه به، طعمی بینظیر و خوشمزه دارد و میتوان آن را در کنار انواع غذاها میل کرد.
مواد لازم برای تهیه ترشی به خانگی
به:۱ کیلوگرمسرکه (ترجیحاً سرکه سیب):۱ لیترنمک:به میزان لازم
طرز تهیه ترشی به خانگی
برای تهیه ترشی به، ابتدا بهها را شسته و سپس آنها را خلال کنید. دقت کنید که تخم و قسمت سفت وسط به را خارج نمایید.
بههای خلال شده را روی یک دستمال تمیز بگذارید تا کمی نمشان گرفته شود. یک ساعت زمان کافی است.
سپس، بههای آمادهشده را در شیشه ریخته و مقداری نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده میکنم، قبلا در پست طرز تهیه سرکه سیب خانگی خالص رو آموزش داده ام) مخلوط کنید و روی بهها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک قرار دهید تا برای دو هفته بماند و بهخوبی جا بیفتد.
بعد از این مدت، ترشی به آماده است و میتوانید آن را در کنار غذاها و سایر ترشیها سرو کنید.
نکته:
ترشی به نیاز به هیچگونه ادویه یا سبزی معطر ندارد، زیرا خود میوه به عطر و طعم بسیار خوبی دارد و ترشی آن طعمی خوشمزه و دلپذیر ایجاد میکند.




