طرز تهیه چلو مرغ با روشی نوین؛ تجربهای تازه از عطر و طعمهای بیبدیل
چلو مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که به روشهای بسیار مختلفی طبخ میشود. طبخ مرغ با کره و محلول زعفران مزه منحصر به فرد و جذابی به غذای شما میدهد که عطر و طعم آن تمام مهمانان را شیفته خود خواهد کرد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این غذای بسیار خوشمزه و جذاب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه چلو مرغ
مواد لازم جهت تهیه چلو مرغ به شرح زیر است:
سینه مرغ۲ عددبرنج۲ پیمانهکره۵۰ گرمزردچوبه۱ قاشق چایخورینمکبه مقدار لازمفلفل سیاه۱ قاشق چایخوریمحلول زعفران دم کردهبه مقدار دلخواهپیاز۱ عددزرشک و خلال پستهبه مقدار دلخواهروغن به مقدار لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریآب جوش۱ پیمانه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه چلو مرغ
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این چلو مرغ ۴۵-۵۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این چلو مرغ جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مرغ
سینههای مرغ را بشویید و خشک کنید.
با نوک چاقو، شیاری نسبتا عمیق در وسط سینههای مرغ ایجاد کنید.
با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و محلول زعفران دم کرده داخل و خارج سینههای مرغ را به خوبی ماساژ دهید تا تمام قسمتهای مرغ به ادویهها آغشته شود.
کره را به دو قسمت مساوی برش زنید.
در شیار ایجاد شده در هر سینه مرغ، یک تکه کره قرار دهید.
مرحله دوم: سرخ کردن مرغ
یک تابه مناسب را روی حرارت گذارید.
مقداری روغن در تابه بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود.
سینههای مرغ را در تابه قرار داده و از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ ها را از تابه خارج کنید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله سوم: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک چاقو پیاز را نگینی خرد کنید و درون همان تابهای که مرغها را سرخ کرد ید بریزید.
کمی پیازها را تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل
مرحله چهارم: افزودن رب گوجه فرنگی و آب جوش
رب گوجه فرنگی را به محتوای درون تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی اش گرفته شود.
سپس آب جوش را به تابه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا ترکیب فوق به نقطه جوش رسد. حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید.
چند دقیقه ای زمان دهید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
مرحله پنجم: آماده سازی زرشک و خلال پسته
زرشک را تمیز کنید و بشویید. در تابه کوچکی خلال پسته را چند دقیقه ای تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود.
سپس زرشکهای شسته شده را به آن اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
از ترکیب فوق درون شیارهای مرغ سرخ شده بریزید.
مرحله ششم: پخت مرغ
مرغهای سرخ شده را درون تابه گذارید و حرارت را کم کنید.
۲۰-۳۰ دقیقه ای زمان دهید تا مرغ ها به خوبی بپزند.
توجه داشته باشید که زمان پخت مرغ به اندازه و ضخامت آن بستگی دارد. با استفاده از یک چنگال میتوانید از پخت کامل مرغ اطمینان حاصل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ بریان
مرحله هفتم: پخت برنج و سرو غذا
در این بازه زمانی برای بالاتر رفتن سرعت کارتان برنج را مطابق با دستورالعمل معمول پخت آبکش کنید و درون قابلمه بریزید. زمان دهید تا برنج نیز بپزد.
پس از پخت برنج پخته شده را در ظرف سرو بریزید و سینههای مرغ سرخ شده را روی آن بچینید. برای طعمدار کردن برنج، میتوانید از زعفران دم کرده نیز استفاده کنید
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و نکات ذکر شده فوق بتوانید یک چلو مرغ خوشمزه و مجلسی را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.