طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی؛ سفری به دنیای خوشمزه و سالم!

پاستیل یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب در بین کودکان و‌ بزرگسالان است. تهیه پاستیل در خانه کار ساده و آسانی است. شما می‌توانید با استفاده از مواد خوراکی مقوی و متنوعی پاستیل با طعم‌های متفاوتی تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی

مواد لازم جهت تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی به شرح زیر است:

زنجبیل تازه۱۰۰ گرمآب۱ پیمانهشکر۱/۲ پیمانهنشاسته گل۱ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۵-۲۵ دقیقه و ‌مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این پاستیل ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده یک ظرف متوسط پاستیل زنجبیلی به شما می‌دهد که با جمع و تفریق ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید و‌ در حجم‌های مختلفی این پاستیل‌های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این پاستیل در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی زنجبیل

زنجبیل تازه را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک رنده، زنجبیل را رنده کنید. زنجبیل رنده شده را درون قابلمه کوچکی بریزید و ۱/۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و روی حرارت کم گذارید. ۸-۱۲ دقیقه‌ای زمان دهید تا زنجبیل روی حرارت بجوشد و عصاره آن به خوبی خارج شود.

پس از گذشت زمان اعلام شده حرارت را خاموش کنید و محتوای درون قابلمه را از صافی کوچکی رد کنید.

مرحله دوم: آماده سازی پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را درون کاسه مناسبی بریزید. ۱/۲ باقیمانده آب را به آن اضافه کنید. بهتر است آب شما ولرم باشد.

۶-۸ دقیقه‌ای زمان دهید تا پودر ژلاتین عمل کند و کمی تغییر حجم دهد.

مرحله سوم: افزودن نشاسته گل

پودر ژلاتین، آب زنجبیل و نشاسته گل را درون قابلمه مناسبی بریزید. مواد را کمی به هم زنید تا نشاسته گل به خوبی در آن حل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستیل شکری

مرحله چهارم: افزودن شکر

شکر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. کمی به هم زنید تا دانه‌های شکر نیز در ترکیب فوق حل شوند.

شما در تهیه این پاستیل از شکر قهوه‌ای یا استویا نیز می‌توانید استفاده کنید.

مرحله پنجم: حرارت دادن پاستیل

قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و مرتبا محتوای درون آن را به هم زنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط و غلیظ شوند.

توجه داشته باشید که مخلوط نباید بجوشد.

۵-۷ دقیقه پاستیل زنجبیلی را روی حرارت مدام به هم زنید. سپس حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

برای داشتن پاستیل های زنجبیلی رنگی در این مرحله می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی به مایه پاستیل اضافه کنید.

مرحله ششم: آماده سازی قالب پاستیل

سینی یا ظرف مستطیل شکلی را انتخاب کنید.

ته ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید. از مایه پاستیل روی کاغذ روغنی بریزید و با کمک لیسک سطح مواد را صاف کنید.

در این مرحله می‌توانید مقداری از زنجبیل رنده و جوشانده شده را روی پاستیل‌ها بریزید.

ظرف حاوی پاستیل را در یخچال بگذارید و ۲-۴ ساعتی به آن زمان دهید تا پاستیل شما ببندد.

بیشتر بخوانید: پاستیل رو اینطوری تو خونه درست کن تا کشدار شه!

مرحله هفتم: برش زدن پاستیل

ظرف حاوی پاستیل را از یخچال خارج کنید و‌ با کمک چاقو پاستیل‌ها را به صورت دلخواه برش زنید.

شما در این مرحله می‌توانید با کمک قالب نیز پاستیل‌ها را به شکل‌های جذاب‌تری برش زنید.

پاستیل‌های خوشمزه و جذاب شما آماده میل کردن هستند. آن‌ها را در ظرف درب‌داری در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این پاستیل‌های خوشمزه را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید