راز نگهداری قارچ‌ها: چگونه آن‌ها را تا یک سال تازه و سفید نگه‌داریم!

قارچ یکی از خوشمزه‌ترین سبزیجاتی است که کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. یکی از چالش‌هایی که در زمان نگهداری قارچ ممکن است با آن روبه رو شده باشید سیاه شدن قارچ پس از مدت کوتاهی است. ما امروز در این بخش از مجله اکالا یک روش بسیار ساده و کاربردی برای نگهداری قارچ بدون ذره‌ای تغییر در رنگ و مزه‌اش را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت نگهداری قارچ برای طولانی مدت

مواد لازم جهت نگهداری قارچ برای طولانی مدت به شرح زیر است:

قارچ۱ کیلوگرمآب سرد۲ پارچآبلیمو۲ قاشق غذاخورینمک۲ قاشق غذاخوریسرکه سفید۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه قارچ اسلایس شده برای مدت طولانی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و‌ تهیه نهایی این قارچ ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱ شیشه متوسط قارچ به شما می‌دهد. اگر مقدار قارچ بیشتری در اختیار دارید کافی است با ضرب و‌ جمع ساده‌ای مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این قارچ جذاب را تهیه و نگهداری کنید.درجه سختی تهیه این قارچ در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی قارچ

قارچ‌ها را درون کاسه مناسبی بریزید و با مقداری آب سرد به خوبی بشویید.

قارچ‌های شسته شده را درون آبکش گذارید و‌ زمان دهید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.

سپس قارچ‌ها را با کمک چاقو‌ به صورت اسلایسی خرد کنید.

دقت کنید که قطر و اندازه اسلایس‌هایتان یکسان باشد. قارچ‌های خرد شده را درون قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله دوم: افزودن نمک، آبلیمو و‌ آب

آب، ۱ قاشق از نمک و آب لیمو را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

مرحله سوم: حرارت دادن قارچ

قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید. زمان دهید تا آب به نقطه جوش رسد. سپس ۲-۳ دقیقه منتظر بمانید تا قارچ‌ها در آب بجوشند.

بیشتر بخوانید: نحوه صحیح و اصولی شست‌وشوی قارچ

مرحله چهارم: انتقال به آب سرد

کاسه مناسبی را انتخاب کنید و چند تکه یخ درون کاسه بریزید. مقداری آب سرد به کاسه اضافه کنید.

قارچ‌ها را از قابلمه خارج کنید و درون کاسه آب سرد قرار دهید. زمان دهید تا قارچ‌ها کاملا در آب خنک شوند.

سپس آن‌ها را از کاسه آب سرد خارج کنید و‌ درون صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله پنجم: انتقال به شیشه نگهدارنده

شیشه‌های کاملاً تمیز و خشکی را انتخاب کنید.

دقت داشته باشید که درب شیشه باید کاملاً محکم بسته شود تا در طول زمان نگهداری هوایی به درون شیشه نفوذ نکند.

قارچ‌ها را درون شیشه بریزید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان

مرحله ششم: افزودن آب، نمک و سرکه

در شیشه حاوی قارچ‌ها آب بریزید. به قدری که آب روی سطح قارچ‌ها را بگیرید.

به ازای هر کیلو قارچ به ۱ قاشق غذاخوری نمک نیاز دارید.

نمک و سرکه سفید را برای نگهداری بلند مدت به محتوای درون شیشه اضافه کنید. سپس درب شیشه را ببندید و قارچ‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده قارچ‌های جذاب و خوشمزه شما آماده سرو یا نگهداری برای بلند مدت هستند.

از این قارچ‌ها برای تهیه انواع غذا، سوپ و سالاد می‌توانید استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز بتوانید با کمک روش ساده و آسان فوق قارچ‌هایتان را با بالاترین کیفیت برای مدت طولانی نگهداری کنید.

اگر شما در نگهداری قارچ برای طولانی مدت از فوت‌وفن‌ها یا ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب حفظ رنگ و طعم قارچ‌ها می‌شود خوشحال می‌شویم که آن ترفندها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید