تهیه غذای تنوری لذیذ با سیب‌زمینی و هویج: رازهای خوشمزه‌تر شدن!

 فصل پاییز هم از راه رسیده و با سرماخوردگی‌ها و بیماری‌ها همراه است. البته خواص هویج بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. در واقع هویج منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌هاست که به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی از سلامت کلی بدن شما حمایت می‌کند

هویج و سیب‌زمینی تنوری

آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۳ عدد

هویج: ۶ عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

پیاز خردشده: یک عدد

آرد سوخاری: نصف فنجان

شیر: یک قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده: یک قاشق چای‌خوری

پنیر رنده‌شده: نصف فنجان

پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌چهارم فنجان

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.هویج و سیب‌زمینی را بخارپز کنید. همزمان فر را روی دمای ۱۷۳ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۲.هویج و سیب‌زمینی را با هم مخلوط کرده و سپس به آن تخم‌مرغ، شیر، نمک، جعفری و پیاز را بیفزایید.

۳.مخلوط به‌دست آمده را در داخل ظرف فر پهن کنید. آرد سوخاری را با پنیر مخلوط کنید و آن را به ترکیب اضافه کنید.

۴.ترکیب را در داخل فر قرار داده و اجازه دهید طلایی رنگ شود.

نکته: این غذا را می‌توانید به‌عنوان عصرانه با یک لیوان شیر گرم برای کودک خود سرو کنید.

مطالب مفید