اسرار طلایی برای حفظ شادابی و تازگی شلیل‌ها

شلیل یکی از میوه‌های تابستانی خوشمزه و پرطرفدار است که سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. اما متاسفانه، این میوه بسیار حساس است و به سرعت خراب می‌شود. در این مقاله از اکالا بلاگ، ترفندهایی برای نگهداری صحیح و اصولی این میوه به شما آموزش خواهیم داد برای اینکه بتوانید مدت بیشتری از طراوت و طعم شیرین شلیل لذت ببرید.

۵ نکته مهم که در بالا رفتن زمان نگهداری شلیل تازه به شما کمک می‌کند

پیش از بررسی نکات زیر بهتر است بدانید که در زمان جا به جایی شلیل را فشار ندهید، فشار دادن شلیل باعث آسیب دیدن آن و تسریع فساد می‌شود. شلیل را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید؛ زیرا نور خورشید باعث خراب شدن سریع‌تر شلیل می‌شود. از نگهداری شلیل در کنار مواد غذایی با بوی قوی خودداری کنید، بوی مواد غذایی با بوی قوی می‌تواند به شلیل منتقل شود.

۱- دمای مناسب

اگر شلیل شما کمی سفت است، آن را در دمای اتاق قرار دهید تا برسد.

شلیل‌های رسیده را در یخچال نگهداری کنید. بخش میوه یخچال بهترین مکان برای نگهداری شلیل است.

توجه داشته باشید که باید یخچال را تمیز نگه دارید، وجود میوه‌های فاسد در یخچال می‌تواند باعث فساد سریع‌تر سایر میوه‌ها شود

بیشتر بخوانید: چگونه هلو را برای مدت طولانی تازه نگه داریم؟

۲- جدا نگه داشتن شلیل از سایر میوه‌ها

برخی میوه‌ها مانند موز و سیب گاز اتیلن تولید می‌کنند که باعث تسریع روند رسیدن سایر میوه‌ها می‌شود؛ بنابراین، شلیل را از این میوه‌ها جدا نگه دارید.

۳- استفاده از کیسه‌های کاغذی

قرار دادن شلیل در کیسه‌های کاغذی به گردش هوا کمک می‌کند و از تعریق میوه جلوگیری می‌کند.

۴- شستن قبل از مصرف

شلیل را قبل از مصرف روزانه بشویید، خشک و مصرف کنید.

شستن شلیل قبل از نگهداری می‌تواند باعث کوتاه شدن عمر آن شود.

۵- فریز کردن شلیل

برای نگهداری طولانی مدت، می‌توانید شلیل‌ها را پس از شستن، پوست کندن و برش زدن، در فریزر نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رازهایی که انجیر تازه را تازه نگه می‌دارد

هنگام خرید شلیل به چه نکاتی توجه کنیم؟

شلیل سفت و رسیده را انتخاب کنید، شلیلی که کمی نرم باشد، نشانه‌ی رسیده بودن آن است. اما اگر خیلی نرم باشد، ممکن است زود خراب شود.در زمان خرید شلیل‌های بدون لک و کبودی را انتخاب کنید، شلیل‌های سالم پوستی یکدست و بدون لک یا کبودی دارند.بو کردن شلیل در زمان خرید به شما کمک می‌کند، شلیل رسیده بوی شیرین و مطبوعی دارد.

۲ ترفند خانگی برای تازه نگه داشتن شلیل!

نحوه شست و شو میوه در حفظ طراوت و تازگی آن نقش مهمی دارد. با کمک گرفتن از ۲ ترفند بسیار ساده زیر می‌توانید شلیل‌هایتان را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید.

۱- استفاده از سرکه سیب

اضافه کردن کمی سرکه سیب به آب شستشوی شلیل می‌تواند از رشد باکتری‌ها جلوگیری کند.

۲- استفاده از جوش شیرین

حل کردن کمی جوش شیرین در آب و شستن شلیل با آن می‌تواند به حفظ طراوت آن کمک کند.

با رعایت این نکات، می‌توانید از طراوت و طعم شیرین شلیل برای مدت طولانی‌تری لذت ببرید. امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد.

اگر شما در نگهداری از این میوه خوشمزه از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که طول عمر آن را بیشتر می‌کند خوشحال می‌شویم که آن ترفندها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به این میوه تابستانی به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید