چرا مدیران فرهنگی از مسیر موفقیت بازمی‌مانند؟/ سینمای جمهوری اسلامی ایران: انعکاس‌گر نبرد حق و باطل – جدیدترین اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: «محمدرضا اسلاملو» کارگردان پیشکسوت سینما در خصوص اولویت های مدیریتی سازمان سینمایی کشور در دوره جدید بیان داشت: مدیران فرهنگی و سینمایی باید برخاسته از واقعیت های جامعه بوده و نگاه‌شان به واقعیت های جامعه باشد. علت اینکه این ها موفق نمی شوند به دلیل آن است که دچار نظریه های این و آنی می شوند. یکی می گوید باید سینما سرگرمی باشد و دیگری دنبال فلان ژانر در سینما می گردد. در واقع حتی انتقادات آن ها و نگاه های شان درست نیست!

کارگردان فیلم های سینمایی «شهابی از جنس نور» و «باغ سید» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: ما از مدیران سینمایی توقع کارهای خارق العاده نداریم؛ ما نمی گوییم که یک مدیر باید خیلی راه دور برود؛ دوای درد ما روی طاقچه های اتاق های مان است و فقط باید بلد باشیم تا از این داروها به موقع استفاده کنیم تا شرایط مان بهبود یابد.

وی ادامه داد: مدیران فرهنگی و سینمایی باید برخاسته از واقعیت های جامعه بوده و نگاه‌شان به واقعیت های جامعه باشد. علت اینکه این ها موفق نمی شوند به دلیل آن است که دچار نظریه های این و آنی می شوند. یکی می گوید باید سینما سرگرمی باشد و دیگری دنبال فلان ژانر در سینما می گردد. در واقع حتی انتقادات آن ها و نگاه های شان درست نیست!

این سینماگر با بیان اینکه اصلی ترین کار یک مدیر این است که ببیند الآن در دنیا چه خبر است تصریح کرد: پرده های سینمای جمهوری اسلامی ایران باید منعکس کننده جریان حق و باطل باشند؛ قدرت نظامی ما باید بر پرده های سینما منعکس شود. این ها نکات مهمی است که ما در به تصویر کشیدن و نشان دادن شان به شدت دچار غفلت شده ایم.

اسلاملو تأکید کرد: بدنه جامعه ما یک جامعه ای است که می خواهد مستقل باشد و روی پای خود بایستد. می خواهد آقا باشد، می خواهد نوکر نباشد. جامعه ما متفاوت با تمام جوامع دنیا است. مدیران نباید با الگوبرداری غلط از آنچه در سینمای غرب اتفاق می افتد بخواهند مسیر سینمای جمهوری اسلامی ایران را به آن سمت منحرف کنند.

وی با تأکید بر اینکه انتخاب مدیران میانی هرگز نباید بر اساس سلیقه و نگاه حزبی و جناحی باشد خاطرنشان کرد: یک مدیر خوب باید مانیفستی که تعریف می کند منطبق با واقعیت های جامعه اش باشد. خود جامعه هم همین انتظار را دارد که تصویر خود را روی پرده سینما ببیند. البته افسوس که در این میان عده ای هستند و تنها با عینک سیاه همه چیز را می بینند. مثلاً اگر از در خانه شان بیرون می روند کسانی که در سطل های زباله خم شده اند را می بینند در صورتی که وضعیت بسیار نامطلوب تر این اتفاق را ما در دنیای غرب از جمله آمریکا و فرانسه شاهد هستیم.

این کارشناس فرهنگی افزود: یک مدیر خوب مدیری است که با همه جان و دلش مدیریت کند. مدیر نباید کاری کند که فردا از وجدان خودش خجالت بکشد و شرم زده باشد. مدیر باید به خون جوانانی که برای به ثمر نشستن انقلاب شکوهمند اسلامی روی زمین ریخته شده بیندیشد و تمام هدفش این باشد که این مانیفست انقلاب اسلامی را در حوزه فرهنگ و هنر ترویج کند.

مطالب مفید