۸ راهکار طلایی برای داشتن تغذیهای سالم و انرژیبخش در محیط کار
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، در دنیای امروز همگام با صنعتی شدن جوامع شاهد دگرگونی گستردهای در شیوه زندگی و الگوی غذایی مردم در تمام گروههای سنی هستیم که این تغییرات در بیشتر موارد تاثیرات منفی بر سطح سلامت جامعه داشته است.
در تایید این موضوع آمارهای پزشکی نیز شیوع بالایی از موارد ابتلا به بیماریهایی مثل چاقی، دیابت، بیماریهای قلب و عروق و انواع سرطان را در گروههای جمعیتی مختلف نشان میدهد، با این حال قبل از ایجاد هرگونه مشکل جدی، تنها با کمی دقت و صرف وقت در کنار شغل و کار روزانه میتوان اصلاحاتی نیز در شیوه زندگی ایجاد کرد.
برای این منظور پیشنهاد میشود:
۱ – در برنامه روزانه خود فرصتی برای فعالیت بدنی، ورزش و یا پیادهروی پیدا کنید.
۲ – روز خود را با یک لیوان شیر همراه با دو عدد خرما یا یک قاشق چایخوری عسل شروع کنید؛ همچنین میتوان روز خود را با خوردن یک عدد میوه مثل سیب یا موز شروع کنید.
۳ – صبحانه را به شکل یک لقمه یا ساندویج کوچک با ترکیباتی مانند نان پنیر و گردو، نان پنیر گوجه فرنگی و خیار، نان کره و عسل و موارد مشابه تهیه و همراه خود به محل کار ببرید.
۴ – میان وعدهها نقش مهمی در تامین درصدی از نیاز غذایی روزانه دارد، برای این منظور همیشه چند عدد میوه تازه مانند سیب، موز و نارنگی که خوردن آنها راحت است، از شب قبل بشویید و در محل کار به همراه داشته باشید.
۵ – انتخاب دیگر برای میان وعده در محل کار استفاده از میوههای خشک و مغزها مانند کشمش، توت خشک، خرمای خشک، گردو و پسته است که آمادهسازی و مصرف آنها شاید حتی راحت تر از میوه تازه باشد.
۶ – یکی از مشکلات افراد پرمشغله وعده ناهار است که اغب امکان و یا فرصت کافی برای صرف یک غذای سالم و مناسب وجود ندارد، بنابراین توصیه میشود که در یک فاصله زمانی مشخص به عنوان مثال بین ساعت ۱۲ تا ۲ بعدازظهر، فرصتی را حتی کوتاه برای صرف ناهار به خود اختصاص دهید.
۷ – میتوان در وعده ناهار از ساندویجهای ساده و سالم خانگی که از شب قبل آماده شده و در یخچال قرار داده شده است، استفاده کنید.
۸ – در کنار ناهار مصرف مقداری سالاد توصیه میشود؛ برای این منظور میتوان در یک نایلون چند برگ کاهو، یک عدد هویج، گوجه فرنگی و خیار را به همراه داشت و در زمان صرف ناهار بدون نیاز به خرد کردن میل کرد.