طرز تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل؛ تجربهای از عطر و طعمی خارقالعاده
دمنوشها از نوشیدنیهای بسیار محبوب و پرطرفداری هستند که تنوع بسیار زیادی در طعمها و خواصشان وجود دارد. با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا میتوانید با میل کردن فنجانی دمنوش پرتقال و زنجبیل به تقویت سیستم ایمنی بدنتان کمک کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این دمنوش را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل
مواد لازم جهت تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل به شرح زیر است:
پرتقال۱ عددعسل۱ قاشق غذاخوریآب۲ لیوانزنجبیل تازه۱ تکهچوب دارچین۱ عدد (اختیاری)نعنا تازه یا خشکچند برگ (برای تزیین)لیموچند برش (اختیاری برای طعم بیشتر)
مراحل تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دمنوش ۱۵-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این دمنوش جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دمنوش در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آمادهسازی پرتقال
پوست پرتقال را با دقت بشویید تا از آلودگیها و هرگونه مواد شیمیایی پاک شود.
با کمک چاقو تیزی پرتقال را بهصورت برشهای نازک حلقهای برش دهید. برشهای نازکتر باعث میشود طعم و عطر پرتقال بهخوبی در دمنوش شما پخش شود.
اگر از پرتقال ارگانیک استفاده میکنید، میتوانید پوست آن را نیز در دمنوش استفاده کنید.
مرحله دوم: آمادهسازی زنجبیل
پوست زنجبیل را با کمک چاقو بهآرامی جدا کنید.
زنجبیل را با کمک رنده ریزی، رنده کنید تا عطر و طعم آن بیشتر در دمنوش نمایان شود.
زنجبیل به دلیل طعم تند و گرم خود، در ترکیب با پرتقال تعادلی عالی ایجاد میکند.
اگر طعم تند و گرم زنجبیل را بیشتر دوست دارید، میتوانید مقدار بیشتری زنجبیل استفاده کنید. اما دقت کنید که مقدار زیاد آن ممکن است طعم دمنوش را خیلی تند کند.
مرحله سوم: جوشاندن آب
آب را درون قابلمه کوچک مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید.
منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید تا آب در نقطه جوش بماند.
در تهیه دمنوش بهتر است از آب تصفیهشده استفاده کنید تا طعم خالص دمنوش حفظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش سیب، گلابی و دارچین
مرحله چهارم: افزودن زنجبیل و پرتقال
برشهای زنجبیل و پرتقال را به آب در حال جوش اضافه کنید.
اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا عطر و طعم آنها بهخوبی در آب پخش شود.
در این مرحله میتوانید چوب دارچین را نیز اضافه کنید تا طعم شیرین و ملایمی به دمنوش بدهد.
مرحله پنجم: افزودن عسل
پس از اینکه دمنوش به اندازه کافی دم کشید و عطر پرتقال و زنجبیل به خوبی آزاد شود، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
آن را از روی حرارت بردارید و عسل را به دمنوش اضافه کنید.
به آرامی محتوای دمنوش را به هم زنید تا عسل در آن حل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش پوست پسته
مرحله ششم: صاف کردن، تزیین و سرو دمنوش
با کمک یک صافی کوچک، دمنوش را صاف کنید تا برشهای زنجبیل و پرتقال از مایع جدا شوند.
به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده دمنوش جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.
آن را در لیوان یا فنجانهای سرو بریزید و برای تزیین چند برگ نعناع تازه یا خشک روی دمنوش قرار دهید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این نوشیدنی بسیار مقوی و سالم را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.