پیاز داغ رژیمی: ۵ روش جادویی برای تهیه بدون روغن!

آماده کردن پیاز داغ در شرایط عادی به روغن زیادی نیاز دارد، اما شما می‌توانید با کمک گرفتن از ترفندهای مختلف، پیاز داغ را بدون روغن یا با کمترین مقدار روغن نیز تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن آشنا شوید.

طرز تهیه پیاز داغ با آب

یکی از ساده‌ترین روش‌های تهیه پیاز داغ مجلسی بدون روغن، استفاده از ماهیتابه است. در این روش باید پیاز را بشویید و پس از جدا کردن پوست، آن را به صورت خلال خرد کنید. در ادامه یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. پیازها را در ماهیتابه بریزید و سپس مقدار کمی آب به آن اضافه کنید.

شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید پیازها همراه با آب بپزند و کمی نرم شوند. زمانی که آب به طور کامل تبخیر شد، می‌توانید مقدار کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید و پیازها را با شعله ملایم سرخ کنید. در این روش باید پیازها را به صورت مرتب هم بزنید تا نسوزند.

طرز تهیه پیاز داغ رژیمی بدون روغن در ماهیتابه رژیمی

اگر در خانه ماهیتابه رژیمی دارید، می‌توانید از آن برای سرخ کردن پیاز بدون نیاز به روغن استفاده کنید. برای شروع باید پیازها را خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. در ماهیتابه را روی آن بگذارید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از مدتی پیازها آب می‌اندازند و نرم می‌شوند.

پس از چند دقیقه درب ماهیتابه را باز کنید و پیازها را هم بزنید. زمانی که پیازها نرم شدند، می‌توانید مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و دوباره درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا پیازها سرخ شوند. در این مرحله مدام پیازها را هم بزنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.

طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن در مایکروفر

یکی دیگر از روش‌های تهیه پیاز داغ بدون روغن استفاده از مایکروفر است. در این روش باید ۲ عدد پیاز را بشویید و به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید. در ادامه پیازها را در یک ظرف پیرکس پهن کنید. به اندازه یک قاشق روغن روی پیازها اسپری کنید و ظرف را با قدرت ۹۰۰ وات و به مدت حدود ۵ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

بعد از ۵ دقیقه پیازها را از دستگاه خارج کنید و هم بزنید و دوباره برای ۳ دقیقه در مایکروفر بگذارید. در ادامه باید مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید و دوباره برای ۲ دقیقه دیگر پیازها را در مایکروفر بگذارید. هر چند دقیقه یک بار پیازها را بررسی کنید و زمانی که به اندازه کافی سرخ شدند، آن‌ها را از مایکروفر خارج کنید.

طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن در فر

اگر مقدار پیازی که قصد دارید بدون روغن سرخ کنید، زیاد است، بهتر است از فر کمک بگیرید. برای این کار ابتدا باید چند عدد پیاز را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. سعی کنید همه خلال‌های پیاز را به یک اندازه برش دهید. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روغن کنید.

کف یک ماهیتابه مخصوص فر یا سینی فر مقداری روغن بریزید تا چرب شود. در ادامه پیازها را داخل آن قرار دهید. به خاطر داشته باشید که پیازها نباید روی هم انباشته شوند.

در ادامه سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و صبر کنید تا پیازها کمی سبک شوند. بعد از این که آب پیازها تبخیر شد، باید پیازها را از فر خارج کنید و ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا طلایی و خوشرنگ شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ کاراملی به روشی ساده برای فریزر

طرز تهیه پیاز سرخ شده در سرخ کن بدون روغن

برای تهیه پیاز داغ مجلسی بدون روغن در هواپز ابتدا باید پیازها را به صورت خلالی و یکدست خرد کنید. پیازها را داخل محفظه دستگاه بریزید و در ادامه مقداری روغن روی پیازها اسپری کنید. با قاشق چوبی پیازها را هم بزنید تا روغن به طور کامل با پیازها ترکیب شود.

در ادامه به اندازه نصف فنجان یا کمتر آب به پیازها اضافه کنید. دستگاه را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید پیازها سرخ شوند. هر ۵ دقیقه یک بار سبد سرخ کن را باز کنید و پیازها را زیر و رو کنید. زمانی که پیازها طلایی و خوشرنگ شدند، می‌توانید دستگاه را خاموش کنید و از پیاز داغ برای تهیه انواع غذا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ برای آش رشته + نکات کلیدی

نکات و فوت و فن‌های تهیه پیاز داغ بدون روغن

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه پیاز داغ بدون روغن اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تهیه پیاز داغ بدون روغن باید پیازها را به یک اندازه خرد کنید تا همه آن‌ها با هم سرخ شوند.بهتر است برای سرخ کردن پیاز در ماهیتابه از ماهیتابه نچسب استفاده کنید.در زمان سرخ کردن پیاز به هیچ عنوان خلال‌های پیاز را روی هم انباشته نکنید.برای تهیه پیاز داغ سعی کنید از پیاز زرد یا سفید استفاده کند. پیاز بنفش برای تهیه پیاز داغ مناسب نیست.اگر دوست دارید پیاز داغ شما حالت چیپسی پیدا کند، می‌توانید پیازها را به صورت خلالی و نازک برش دهید.برای این که پیاز داغ شما بعد از سرخ کردن تردتر شود، می‌توانید پیازها را چند دقیقه قبل از سرخ کردن در مقداری شیر غوطه ور کنید. سپس آن‌ها را آبکش کرده و با حوله کاغذی خشک کنید. حالا می‌توانید این پیازها را به روش‌های مختلف با کمترین میزان روغن سرخ کنید.برای سرخ کردن پیاز بدون روغن، هر زمان که احساس کردید، پیاز در حال سوختن است یا به ماهیتابه می‌چسبد، می‌توانید به اندازه یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که برای تهیه پیاز داغ در ماهیتابه باید شعله گاز را روی دمای پایین تنظیم کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین روش‌های طرز تهیه پیاز داغ بدون روغن اشاره شد. به خاطر داشته باشید که برای سرخ کردن پیاز باید از مقدار کمی روغن استفاده شود.  بهتر است برای چرب کردن ظرف و برشته شدن پیاز در زمان سرخ کردن از روغن زیتون استفاده کنید. شما از چه روشی برای تهیه پیاز داغ بدون روغن استفاده می‌کنید؟

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید