دستور پخت املت گوجه و سبزیجات؛ یک صبحانه لذیذ و پرانرژی
به دنبال یک صبحانه سالم و مقوی هستید که هم خوشمزه باشد و هم سریع آماده شود؟ املت گوجه با سبزیجات، بهترین انتخاب برای شماست. با این دستور پخت آسان از مجله اکالا، میتوانید در عرض چند دقیقه یک صبحانه کامل و مغذی را آماده کنید.
مواد لازم جهت تهیه املت گوجه با سبزیجات
مواد لازم جهت تهیه این املت خوشمزه به شرح زیر است:
گوجه فرنگی۴ عددتخم مرغ۵ عددپیازچه ۱ عددفلفل دلمهای کوچک۱ عدد سیر ۲ حبهگشنیز تازه خرد شده۲ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم
مراحل تهیه املت گوجه با سبزیجات
برای تهیه املت گوجه با سبزیجات کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: خرد کردن سبزیجات
ابتدا در یک ظرف مناسب پیازچه، فلفل دلمهای و سیر را خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
در یک ماهیتابه مناسب دربدار و نچسب به میزان لازم روغن بریزید و مواد خرد شده مرحله قبل را به آن اضافه کنید.
سپس به آنها نمک و فلفل سیاه و گشنیز تازه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم: اضافه کردن گوجه فرنگی
در یک ظرف مناسب دیگر گوجه را با رنده ریز، رنده کنید. سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید که آب گوجه فرنگی روی شعله گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسپانیایی خوشمزه
مرحله چهارم: اضافه کردن تخم مرغ
در یک ظرف مناسب دیگر تخم مرغها را شکسته و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
سپس تخم مرغ همزده شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید که همگی با هم پخته شوند.
مرحله پنجم: سرو کردن
املت آماده شده را در ظرف سرو بریزید. آن را با انواع چاشنی نظیر زیتون شور، پیاز و سایر سبزیجات دلخواه خود نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت اسفناج و پنیر به روشی ساده
نکات تهیه املت گوجه با سبزیجات
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه املت گوجه با سبزیجات اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
میتوانید به جای روغن ساده از کره یا روغن زیتون استفاده کنید.برای درست کردن پوره گوجه فرنگی میتوانید به جای رنده از غذاساز هم استفاده کنید.برای گرفته شدن آب گوجه فرنگی درب ماهیتابه را بگذارید.در این املت میتوانید از هر سبزیجات دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه املت گوجه خوشمزه و لذیذ با سبزیجات را برایتان شرح دادیم. این املت همه کاره را میتوانید به عنوان صبحانه، ناهار یا حتی شام میل کنید. با کمی تغییر در مواد اولیه، میتوانید آن را با هر سلیقهای سازگار کنید.