روستای ارنگه: بهشتی پنهان برای عاشقان پاییز

ارنگه مجموعه‌ای از چند روستا در منطقه بسیار زیبای کوهستانی در نزدیکی جاده کندوان در استان البرز است. اولین روستا در این منطقه ارنگه نام دارد و سایر روستاها ابهرک، جوراب، سرزیارت،جی، سیجان و آخرین روستای ارنگه بزرگ خور است. در این مقاله از مجله گردشگری اکالا، به معرفی مناطق دیدنی در روستای ارنگه می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

مسیر دسترسی به روستای ارنگه

برای رفتن به این مقصد زیبای پاییزی از تهران ۶۶ کیلومتر راه دارید. بعد از ورود به جاده چالوس و گذشت ۱۸ کیلومتر، تابلویی را مشاهده می‌کنید که شما را به این روستا راهنمایی می‌کند. شیب این جاده تا حدودی تند است، بنابراین هنگام رانندگی به دقت بیشتری نیاز است. همچنین به دلیل ارتفاع گرفتن این جاده باید مراقب فراز و نشیب‌ها باشید.

بهترین زمان سفر به روستای ارنگه

فصل پاییز یکی از بهترین فصل‌های سفر به این منطقه گردشگری زیباست. برگ‌های رنگارنگ درختان در پاییز، چشم‌انداز بسیار زیبایی را در ارنگه به وجود می‌آورد. قدم زدن در جنگل‌های رنگارنگ تجربه‌ای خاطره‌ساز است. طبیعت بکر و آب و هوای خنک و مطبوع این روستا را یکی از مناطق جذاب گردشگری در فصل پاییز کرده است.

بیشتر بخوانید: جاهای دیدنی شهر آمل

جاذبه‌های گردشگری روستای ارنگه

یکی از جاذبه‌های گردشگری در این روستا دیدن باغ‌های میوه مانند گیلاس، سیب، گلابی، گردو است. همچنین وجود خانه‌های روستایی که با سنگ و چوب ساخته شده، در این مناطق دیده می‌شود که دیدن آنها خالی از لطف نیست.

بهترین جاهای دیدنی ارنگه، آبشار هفت چشمه، روستای ارنگه، روستای گوراب، باغات ارنگه و ابهرک است. اگر قصد سفر با هدف طبیعت‌گردی و و روستاگردی داشته باشید، این منطقه می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها باشد.

دیدن مناظر کوهستانی و کوه‌های سر به فلک کشیده، جنگل‌های انبوه، رودخانه‌های خروشان، آبشارها و طبیعت بکر و سرسبز و ییلاقی یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری این منطقه است.

امکانات تفریحی در روستای ارنگه

از امکانات تفریحی در ارنگه می‌توان به پیاده‌روی در طبیعت، کوهنوردی، دوچرخه سواری، ماهیگیری و عکاسی اشاره کرد که هر کدام از این فعالیت‌ها را با توجه به سلیقه و علاقه خود می‌توانید انجام دهید.

اقامت در اقامتگاه‌های بومی یکی دیگر از امکانات تفریحی است که در این روستا می‌توانید آن را تجربه کنید.

اگر به محصولات طبیعی و ارگانیک علاقه‌مند هستید، می‌توانید در این منطقه عسل، لبنیات محلی و میوه‌های جنگلی تهیه کنید و از طعم واقعی طبیعت لذت ببرید.

جاذبه‌های اطراف روستای ارنگه

در اطراف روستای ارنگه جاذبه‌های گردشگری دیگری هم وجود دارد که در ادامه آنها را معرفی می‌کنیم:

۱- آبشار هفت چشمه جاده چالوس

از جذابترین و زیباترین مناطق طبیعی در اطراف روستای ارنگه، آبشار هفت چشمه جاده چالوس است. آب خنک و طبیعت سرسبز اطرافش این منطقه را برای پیک‌نیک و عکاسی پرطرفدار کرده است. فاصله این منطقه تا روستای ارنگه ۹۸۵ متر است.

۲- گورستان تاریخی ارنگه

اگر به مکان‌های قدیمی و معماری سنتی و باستانی علاقه دارید، حتما از گورستان تاریخی ارنگه دیدن کنید. فاصله این منطقه تا روستای ارنگه ۱۳۵ متر است.

۳- آبشار آدران

آبشار آدران را به نام آبشار ارنگه هم می‌شناسند. این آبشار ادامه هفت چشمه است.فاصله این منطقه تا روستای ارنگه ۹۳۲ متر است.

۴- امامزاده گوراب

امامزاده گوراب یکی از مکان‌های مهم در ارنگه است که مورد توجه بسیاری از زائرین قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: ۸ مقصد شگفت‌انگیز ایران برای سفر در پاییز

۵- رودخانه کرج

اگر اهل قایق سواری یا ماهیگیری هستید، می‌توانید در رودخانه کرج وقت بگذرانید. این رودخانه از کنار ارنگه می‌گذرد.

۶- جاده چالوس

جاده چالوس را می‌توان به جرات جزو زیباترین جاده‌های ایران دانست. با عبور از این جاده می‌توانید از تماشای مناظر کوهستانی و جنگلی لذت ببرید.

محدودیت‌های سفر به ارنگه:

مسیر دسترسی به این روستا ممکن است در فصل زمستان کمی سخت و طولانی باشد.در فصل بهار و تابستان، به دلیل شلوغی بیش از اندازه مسافران، ممکن است آرامش کافی را نداشته باشید.برای دسترسی به اینترنت ممکن است در برخی از نقاط روستا با مشکل مواجه شوید، زیرا یا پوشش شبکه موبایل ضعیف است با وجود ندارد.در برخی مواقع سال ممکن است با محدودیت در تامین آب آشامیدنی مواجه شوید.

 

در این مقاله از مجله اکالا، منطقه جذاب گردشگری روستای ارنگه را بررسی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد سفر در فصل پاییز را دارید، حتما به این منطقه سفر کنید و از طبیعت زیبا و بکر آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید