روش‌های شگفت‌انگیز برای طعم‌دار کردن ماهی بدون استفاده از آبلیمو و زعفران

ماهی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین غذاهای دریایی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که طبق روش زیر ماهی را طبخ کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا این روش پخت متفاوت ماهی سرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه ماهی سرخ کرده

مواد لازم جهت تهیه ماهی سرخ کرده به شرح زیر است:

فیله ماهی۳-۴ تکهسرکه۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره۱ قاشق چای‌خوریآرد سفید۱ لیوانزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل قرمز۱/۲ قاشق چای‌خوریروغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

مراحل تهیه ماهی سرخ کرده

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱/۵-۲ ساعت و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی این ماهی ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این ماهی جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ماهی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: مزه‌دار کردن ماهی

ابتدا تکه‌های ماهی شسته شده را در ظرفی بزرگ قرار دهید.

سرکه را روی ماهی بریزید. سپس نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زیره را روی تمام تکه‌ها پخش کنید.

با دست‌ها یا قاشق به آرامی ماهی‌ها را ماساژ دهید تا تمام سطح آن‌ها با سرکه و ادویه پوشیده شود.

ماهی‌ها را با پلاستیک یا درپوش بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد ماهی بروند.

ماهی‌هایی که گوشت نرم و بدون استخوان دارند، برای این دستور مناسب هستند.

مرحله دوم: آماده کردن پوشش آردی

در یک ظرف صاف و کم عمق، آرد سفید را با زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید. استفاده زردچوبه نه تنها به ماهی طعم خوبی می‌دهد؛ بلکه باعث می‌شود ماهی رنگ طلایی زیبایی پیدا کند.

بعد از گذشت یک ساعت از مزه‌دار کردن ماهی، تکه‌های ماهی را از یخچال بیرون بیاورید.

هر تکه را به طور کامل در ترکیب آرد بغلطانید تا تمام سطح ماهی با این پوشش آردی پوشانده شود.

مجدد روی ماهی‌ها را بپوشانید و نیم ساعت دیگر ماهی‌ها را در یخچال استراحت دهید.

استراحت ماهی‌ها بعد از آغشته شدن به آرد به این دلیل است که آرد فرصت داشته باشد تا به ماهی بهتر بچسبد.

بیشتر بخوانید: روش‌های پخت ماهی سالمون که طعم آن را بینظیر می‌کند

مرحله سوم: سرخ کردن ماهی

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گذارید.

منتظر بمانید تا روغن به خوبی داغ شود. اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد، ماهی ترد نخواهد شد.

ماهی‌ها را به آرامی در تابه قرار دهید. تکه‌های ماهی باید با فاصله در تابه باشند تا روغن به خوبی دور آن‌ها جریان پیدا کند.

ماهی‌ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا هر طرف طلایی و ترد شود.

مرحله چهارم: سرو و تزیین

ماهی‌های سرخ‌شده را درون ظرف مناسبی گذارید.

شما می‌توانید این ماهی ها را به همراه نان تازه، لیموی تازه و سبزی خوردن سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان بالا این ماهی‌های جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه ماهی از فوت و فن هایی استفاده می‌کنید که موجب بهتر شدن طعم ماهی می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید