طرز تهیه کیک قطره باران؛ شگفتانگیزترین و سبکترین کیک دنیا!
یکی از عجیبترین و خاصترین دسرهایی که میتوانید تهیه کنید کیک قطره باران ژاپنی است که به آن Mizu Shingen Mochi نیز گفته میشود. این دسر شبیه به یک قطره باران شفاف و بزرگ است که بافتی بسیار نرم و ژلهای دارد. اصالت این کیک به ژاپن برمیگردد که اغلب با شربت شیرین و پودر سویای بو داده (Kinako) سرو میشود. در این مقاله از مجله اکالا، به شما طرز تهیه این کیک شگفتانگیز را، با مواد اولیه جایگزینی که در ایران در دسترس است آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کیک قطره باران
مواد لازم برای تهیه کیک قطره باران به شرح زیر است:
آب معدنی۵۰۰ میلیلیترپودر آگارآگار۱ گرمشکر۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سرو
مواد لازم برای سرو به شرح زیر است:
شربت قهوهای یا شیره خرما۲ قاشق غذاخوریپودر کنجد یا نارگیل۲ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه عجیبترین و کمکالریترین کیک دنیا (کیک قطره باران)
مراحل تهیه عجیبترین و کمکالریترین کیک دنیا (کیک قطره باران) به شرح زیر است:
مرحله اول: ترکیب پودر آگارآگار و آب
آب را درون قابلمه مناسبی بریزید.
بهتر است از آب معدنی یا آب تصفیه شده استفاده کنید، آب دارای املاح زیاد میتواند شفافیت کیک را کاهش دهد.
پودر آگار را به آب اضافه کنید. پودر آگار آگار مادهای ژلاتینی و گیاهی است که از جلبک دریایی تهیه میشود و در بسیاری از دسرهای آسیایی به کار میرود.
در تهیه این دسر، میزان آگار آگار بسیار حساس است. اگر مقدار زیادی استفاده کنید، کیک شما بیش از حد سفت و ژلاتینی خواهد شد و اگر کم استفاده کنید، کیک به خوبی شکل نمیگیرد.
مرحله دوم: پخت اولیه
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا پودر آگار کاملاً در آب حل شود. اگر به طور کامل حل نشود، کیک به خوبی شکل نخواهد گرفت. این کار را ادامه دهید تا محلول به نقطه جوش برسد.
وقتی به جوش رسید، حرارت را کم کنید و بگذارید محلول برای ۲ دقیقه به آرامی بجوشد.
مرحله سوم: افزودن شکر (اختیاری)
کیک قطره باران به طور سنتی بدون شکر است و طعم طبیعی و ساده آب را حفظ میکند؛ اما اگر تمایل دارید در این مرحله شکر را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم زنید تا شکر در آب کاملا حل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کوکو استار؛ با طعم بینظیر شکلات و نارگیل
مرحله چهارم: ریختن محلول در قالب
بهترین انتخاب برای کیک قطره باران، یک قالب نیمکرهای است تا ظاهر دسر مانند یک قطره آب بزرگ باشد.
میتوانید از قالبهای نیمکرهای سیلیکونی در اندازه کوچک استفاده کنید.
محلول داغ آگار آگار را به آرامی در قالبها بریزید. مطمئن شوید که حبابهای هوا در محلول وجود نداشته باشد، اگر حبابهایی روی سطح کیک وجود دارد، میتوانید با یک قاشق تمیز آنها را به آرامی بردارید تا کیک کاملاً شفاف بماند.
مرحله پنجم: سرد کردن و استراحت دادن
پس از ریختن محلول در قالب، اجازه دهید دسر به دمای اتاق برسد. سپس آن را در یخچال قرار دهید و برای حداقل ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا کاملاً سفت شود و شکل بگیرد.
بعد از گذشت زمان استراحت، کیک قطره باران شما باید کاملاً ژلهای و شفاف شده باشد.
مرحله ششم: خارج کردن از قالب
برای خارج کردن کیک از قالب، خیلی به آرامی عمل کنید تا شکل نیمکرهای و شفاف کیک حفظ شود.
کیک قطره باران را روی یک بشقاب کوچک و تخت قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل
مرحله هفتم: افزودن شیره خرما و پودر کنجد
برای تکمیل طعم این دسر، از شربت قهوهای یا شیره خرما استفاده کنید. این شربت طعمی شیرین و کمی تلخ به کیک میدهد که با طعم ساده و آبمانند کیک بسیار هماهنگ است.
در کنار شربت، پودر کنجد بو داده یا پودر نارگیل را به عنوان جایگزین پودر سویای ژاپنی سرو کنید.
این پودر به دسر طعمی خاکی و شیرین میدهد و بافتی خاص به آن اضافه میکند.
این کیک به سرعت بافت خود را از دست میدهد و پس از مدتی آبکی میشود؛ بنابراین بهتر است کیک قطره باران را بلافاصله پس از خارج کردن از یخچال سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای شیرینی پزی قرار گرفته باشد. کیک قطره باران ژاپنی با ظاهر بسیار جذاب و زیبایی که دارد جز یکی از متفاوتترین کیکهایی است که میتوانید با مواد جایگزینی که در این آموزش یاد گرفتید آن را تهیه کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.