طرز تهیه فالوده سیب و گلاب خانگی؛ شیرینی سنّتی با طعمی بی‌نظیر

سیب، گلاب و زعفران، هر کدام به تنهایی خواص درمانی بسیاری دارند. با ترکیب این مواد در فالوده، یک دسر خوشمزه و سالم تهیه می‌کنیم که برای سلامتی مفید است. آیا تا به حال فکر کرده‌اید که چگونه می‌توان یک دسر سنتی ایرانی را با طعم مدرن ترکیب کرد؟ در این مقاله از اکالا بلاگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک فالوده سیب گلاب متفاوت و جدید را تجربه کنید.

مواد لازم جهت تهیه فالوده سیب گلاب خانگی

مواد لازم جهت تهیه فالوده سیب گلاب خانگی به شرح زیر است:

سیب۲ عددعسل۱ قاشق غذاخوریگلاب۲ قاشق غذاخورییخ خرد شدهبه مقدار دلخواهمحلول زعفران دم کردهبه مقدار دلخواهعرق بیدمشک (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریپودر گل محمدی برای تزیین (اختیاری)به مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه فالوده سیب گلاب خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این فالوده ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این فالوده بسیار جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این فالوده در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی سیب

سیب‌ها را بشویید و پوست و هسته‌های آن‌ها را بگیرید.

برای تهیه این فالوده بهتر است از سیب‌های شیرین و آبدار استفاده کنید. سیب‌های ترش ممکن است طعم فالوده را تلخ کنند. (ترجیحاً سیب قرمز یا زرد شیرین استفاده شود)

سیب‌ها را با رنده ریز یا درشت رنده کنید. اگر از دستگاه غذاساز استفاده می‌کنید، می‌توانید سیب‌ها را به صورت پوره درآورید.

در تهیه این فالوده بهتر است سیب‌ها را به صورت ریز رنده کنید تا بافت یکدست‌تری داشته باشد.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد

سیب‌های رنده شده را در یک ظرف مناسب بریزید.

گلاب، عسل، زعفران دم کرده و عرق بیدمشک را به سیب‌ها اضافه کنید.

مقدار عسل را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنی و برای رنگ و عطر بهتر، از زعفران دم کرده استفاده کنید.

تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

استفاده از عرق بیدمشک اختیاری است و به دلخواه می‌توانید آن را با سایر عرق‌ها جایگزین یا حذف کنید.

برای ایجاد تنوع در طعم، می‌توانید به فالوده خود کمی دارچین یا هل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده هندوانه به روش خانگی

مرحله سوم: تزیین و سرو فالوده

فالوده را در لیوان یا ظرف مورد نظر بریزید.

روی فالوده را با یخ خرد شده بپوشانید. برای خنک شدن بیشتر، می‌توانید از پودر یخ استفاده کنید.

برای تزیین فالوده می‌توانید از گل محمدی، برش‌های سیب، برگ نعناع، یا دانه‌های انار استفاده کنید.

فالوده سیب را می‌توانید تا چند ساعت در یخچال نگهداری کنید، اما طعم تازه آن را بلافاصله پس از تهیه بهتر است میل کنید.

اگر دوست دارید بافت فالوده کمی سفت‌تر باشد، می‌توانید سیب‌ها را کمی کمتر رنده کنید. با رعایت این نکات، شما می‌توانید یک فالوده سیب گلاب خانگی خوشمزه و دلچسب تهیه کنید که از طعم آن لذت ببرید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و راحت فوق در این روزهای گرم تابستانی این فالوده جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید