طرز تهیه مربای سیب خانگی؛ خوشمزه و براق مثل شیشه
مربای سیب یکی از پرمصرفترین و خوشمزهترین مرباها در سراسر جهان است که با رسپیها و رنگهای متنوعی تهیه میشود. ما نیز تصمیم داریم که در این مطلب از اکالا بلاگ طرز تهیه یک مربای سیب خوشمزه و شیشهای را برایتان شرح دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه مربای سیب خانگی
مواد لازم جهت تهیه مربای سیب خانگی به شرح زیر است:
سیب۱ کیلوگرمآب۲ لیوانشکر۱ کیلوگرمهل۳ تا ۴ دانهآب لیمویک و نیم قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه مربای سیب
پس از تهیه مواد اولیه، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آماده سازی سیبها
ابتدا سیبها را به خوبی بشویید. سپس پوست و هسته سیبها را جدا کنید و به صورت حلقهای یا به شکل دلخواه برش بزنید.
مرحله دوم: انتقال سیبها به محلول آب و سرکه
سپس در یک ظرف مناسب آب و سرکه را با هم مخلوط کنید. به ازای هر ۴ لیوان آب، ۱ پیمانه سرکه کافی است.
حال سیبها را به مدت یک ساعت در محلول آب و سرکه قرار دهید؛ به گونهای که محلول کاملا روی سیبها را بپوشاند.
پس از سپری شدن زمان گفته شده، سیبها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
سرکه باعث میشود که مربای شما هم ترد و هم شفاف و شیشهای شود.
مرحله سوم: آماده کردن شربت مربا
در ادامه آب و شکر را در یک قابلمه مناسب ترکیب کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بجوشد؛ به طوری که شکر کاملا در آب حل شود.
سپس ۳ الی ۴ دانه هل به آب و شکر اضافه کرده و صبر کنید تا عطر هل آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست انبه
مرحله چهارم: پخت مربای سیب
در ادامه سیبها را به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و اجازه دهید که سیبها به خوبی پخته شوند.
مرحله پنجم: اضافه کردن آبلیمو و زعفران
وقتی که سیبها کاملا پخته شدند، آبلیمو و زعفران را به قابلمه اضافه کنید.
مجدد نیم ساعت زمان دهید تا مربای شما روی حرارت کم دم بکشد و به قوام لازم برسد.
مربای سیب شما آماده خوردن است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای هلو
نکات طلایی در تهیه مربای سیب خوشمزه
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این مربای خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
حتما باید از سیب سالم و بدون لکه استفاده کنید.میتوانید سیبهایتان را از قبل پوست گرفته و با قالب شکل دهید.میتوانید از هل کوبیده شده داخل مربا استفاده کنید و تا مربا به خوبی بوی هل را به خود بگیرد.قرار دادن سیب داخل آب و سرکه باعث ترد و شفاف شدن مربا میشود. بعد از آبکش کردن نیازی به شستن مجدد سیب نیست.حتما بعد از اضافه کردن آبلیمو و زعفران اجازه دهید که مربا با حرارت کم دم بکشد تا به قوام لازم برسد.
در این مطلب از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه مربای سیب را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این مربای خوشمزه را در خانه تهیه و در وعده صبحانه نوش جان کنید.