طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ ترد و سالم

چیپس اسفناج پخته ایتالیایی یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین تنقلاتی است که می‌توانید به راحتی آن را در خانه با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

برگ‌های اسفناج را پس از شستن به خوبی خشک کنید. سپس روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پنیر پارمزان (اختیاری) را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سس بدست آمده را روی برگ‌ها بریزید و به آرامی ماساژ دهید. برگ‌های طعم‌دار شده را روی سینی فر در کنار هم بچینید و در فر از پیش گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا هر زمانی که کاملا ترد شوند بپزید. توجه داشته باشید که برگ‌ها نباید بسوزند یا بیش از اندازه خشک شوند.

مواد لازم برای تهیه چیپس اسفناج ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه چیپس اسفناج ایتالیایی به شرح زیر است:

برگ‌های اسفناج تازه۲ دستهروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریادویه ایتالیایی (آویشن، اورگانو، ریحان خشک)۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمپودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوری (اختیاری) پنیر پارمسان۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی

مدت زمان آماده سازی: ۳۰-۴۰ دقیقهمناسب برای: ۲-۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی اسفناج‌ها

برگ‌های اسفناج را به دقت درون ظرف آبی بشویید تا تمام خاک و آلودگی‌ها از بین برود.

سپس آن‌ها را روی یک دستمال نخی آشپزخانه پهن کنید و کاملاً خشک کنید.

در همین مرحله اسفناج‌ها را بررسی کنید و اگر برگ‌ها ساقه‌های ضخیمی دارند، ساقه‌ها را جدا کنید و فقط از قسمت نرم و نازک برگ استفاده کنید.

توجه داشته باشید که خشک بودن برگ‌ها بسیار مهم است تا چیپس ترد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس چغندر (لبو)

مرحله دوم: آماده سازی سس چیپس

روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

اگر از پنیر پارمسان استفاده می‌کنید، مقداری از آن را نیز به ترکیب فوق اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برگ‌های خشک‌شده اسفناج را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط روغن و ادویه را روی آن‌ها بریزید.

با دستان خود، برگ‌ها را به آرامی ماساژ دهید تا تمام برگ‌ها به سس جذابی که تهیه کردید آغشته شوند.

مرحله سوم: آماده‌سازی و انتقال برگ‌ها به سینی فر

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. برگ‌های اسفناج را به صورت یک‌لایه روی سینی بچینید.

دقت کنید که برگ‌ها روی هم قرار نگیرند، زیرا این کار مانع ترد شدن آن‌ها می‌شود.

در این مرحله مجدد در صورت تمایل، مقداری پنیر پارمزان روی برگ‌ها بپاشید تا طعمی کرمی و لذیذ پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس پیاز و جعفری خانگی

مرحله چهارم: پخت در فر

فر را از قبل گرم کنید. گرم کردن فر با دمای پایین باعث می‌شود برگ‌ها به آرامی بپزند و نسوزند.

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.

پس از این زمان، برگ‌ها را چک کنید. اگر هنوز نرم هستند، ۳-۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

برگ‌های اسفناج باید سبز تیره و کمی شکننده شوند، اما نباید بسوزند.

برای پخت یکنواخت، اگر برگ‌های اسفناج زیادی دارید، آن‌ها را در چند نوبت بپزید.

پس از خارج کردن سینی از فر، برگ‌ها را به آرامی به توری خنک‌کننده منتقل کنید تا کاملاً سرد و ترد شوند.

چیپس‌های اسفناج را در ظرف مناسب بریزید و بلافاصله سرو کنید. ما برای زیبایی بیشتر، می‌توانید روی چیپس ها ادویه اضافه بپاشید.

ترکیب این چیپس‌های کم کالری با ماست موسیر یا ماست چکیده طعم بسیار خوبی دارد.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما به راحتی و با رعایت نکات بالا، می‌توانید چیپس‌هایی ترد و خوش‌طعم تهیه کنید. از این چیپس‌ها می‌توانید در تزیین در کنار انواع غذا و سالادها نیز استفاده کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید