آموزش خشک کردن به با روش بازاری + نکات و فوت و فنها
به خشک یکی از مفیدترین و پرخاصیتترین میوههایی است که هم میتوانید از آن به عنوان میان وعده و هم برای تهیه دمنوش استفاده کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با آموزش خشک کردن به با روش بازاری آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای خشک کردن به در خانه روشهای مختلفی وجود دارد. در سادهترین روش باید به را بشویید و آن را به صورت ورقهای یا خلالی خرد کنید. مقداری آب لیمو ترش روی تکههای به بریزید بعد آنها را در سینی بچینید و آن را برای چند روز در مقابل نور خورشید یا روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید.
در این مدت باید چندین بار بهها را زیر و رو کنید تا کپک نزنند و به خوبی خشک شوند. برای خواندن روشهای مختلف خشک کردن به با روش بازاری میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای خشک کردن به با روش بازاری
به تازه ۱ کیلوگرمآب لیمو ترش تازهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه به خشک به روش بازاری
مدت زمان آماده سازی: ۵ دقیقهدرجه سختی: آسانتعداد نفرات: ۲ نفر
در ادامه این بخش به مراحل خشک کردن به با روش بازاری اشاره شده است.
مرحله اول: بهها را خرد کنید
برای شروع باید بهها را بشویید و پرز روی آنها را به طور کامل تمیز کنید. در ادامه آنها را آبکش کنید تا آب اضافهشان گرفته شود.
مرحله دوم: بهها را خرد کنید
برای خشک کردن به میتوانید آن را به هر اندازه که دوست دارید خرد کنید. برای تهیه دمنوش بهتر است بهها را به صورت مکعبی یا خلالی خرد کنید و برای استفاده از به خشک شده به صورت میوه خشک نیز بهتر است آن را به صورت ورقهای ِیا خلال درشت خرد کنید.
به خاطر داشته باشید که همه تکههای به را به یک اندازه خرد کنید تا هم زمان خشک شوند.
مرحله سوم: بهها را به آبلیمو آغشته کنید
در این مرحله باید مقداری آب لیمو ترش تازه روی تکههای به بریزید و آنها را کمی هم بزنید تا همه بهها به آبلیمو آغشته شوند. سپس بهها را در آبکش قرار دهید تا آبلیمو اضافه خارج شود. این کار از سیاه شدن بهها در زمان خشک شدن جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش به و سیب + بهترین زمان مصرف
مرحله چهارم: بهها را خشک کنید
در این مرحله باید بههای خرد شده را در سینی بچینید. به هیچ عنوان تکههای به را روی هم قرار ندهید. اگر به آفتاب دسترسی دارید، میتوانید سینی را برای چند روز در مقابل آفتاب قرار دهید. در غیر این صورت میتوانید سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید. هر روز چند بار بهها را زیر و رو کنید تا همه قسمتهای میوه به صورت یکسان خشک شود.
مرحله پنجم: بهها را بسته بندی کنید
بعد از حدود ۲ تا ۴ روز بهها خشک میشوند. بهتر است بدانید که به خشک نباید خیلی خشک و ترد شود و باید بافتی انعطاف پذیر داشته باشد و با دست هم شود. به خشک شده را از روی سینی جمع کنید و در شیشه یا ظرف تمیز بریزید و از آن به عنوان میان وعده یا برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای به خانگی + ویدئو و نکات خوش رنگ شدن آن
نکات و فوت و فنهای خشک کردن به با روش بازاری
در این بخش به نکات طلایی برای خشک کردن به با روش بازاری اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای تهیه به خشک حتما از میوههای تازه، بدون لک و رسیده استفاده کنید.در صورتی که برخی از قسمتهای به سیاه یا خراب به نظر میرسد، قبل از خشک کردن به، آن قسمتها را جدا کنید.در طرز تهیه به خشک خانگی و خوشمزه میتوانید به را به صورت خلالی ریز خرد یا رنده کنید و سپس در مقابل آفتاب یا روی شوفاژ و بخاری خشک کنید.برای خشک کردن به در خانه میتوانید تکههای به را در سینی فر بچینید. سپس فر را با دمای حدود ۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی را برای ۶ تا ۸ ساعت در فر قرار دهید تا بهها خشک شوند.برای خشک کردن به در آفتاب، هر چقدر دمای منطقهای که زندگی میکنید بیشتر و آب و هوا خشکتر باشد، بهها سریعتر خشک میشوند.برای خشک کردن به بهتر است آن را به صورت ورقههایی با قطر حدود ۳ میلیمتری خرد کنید.به منظور خشک کردن به در آفتاب باید به آفتاب مستقیم دسترسی داشته باشید، در غیر این صورت ممکن است بهها کپک بزنند و خراب شوند.برای خشک کردن به در دستگاه میوه خشک کن باید به خرد شده را در سینی دستگاه بچینید و سپس دستگاه را با دمای حدود ۵۷ درجه سانتیگراد روشن کنید. خشک شدن به در دستگاه میوه خشک کن حدود ۳۰ دقیقه تا نیم ساعت طول میکشد.برای خشک کردن به در خانه میتوانید از به با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.اگر برایتان سوال شده که چگونه به را خشک کنیم که سیاه نشود، باید بگوییم که برای این کار باید قبل از خشک کردن به، آن را برای چند دقیقه در آبلیمو یا محلول آب نمک رقیق قرار دهید.برخی افراد برای شیرینتر و خوشمزهتر شدن به خشک به آن شکر اضافه میکنند. در این روش باید یک لیوان شکر را با ۲ لیوان آب ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید شکر در آب حل شود و ۵ دقیقه بعد مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید. حالا شعله گاز را خاموش کنید. بههای خرد شده را به نوبت داخل شربت بزنید و بعد در آبکش قرار دهید تا آب اضافهشان خارج شود. سپس این بهها را در سینی بچینید و در آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ یا در فر خشک کنید.بعد از خشک کردن به میتوانید آن را در ظرف درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.برای افزایش ماندگاری به خشک میتوانید بهها را در یک کیسه زیپ دار بریزید و در فریزر قرار دهید.در روش خشک کردن به روی بخاری باید بهها را روی فویل آلومینیومی یا سینی فلزی قرار دهید.
در این مقاله به بهترین روش خشک کردن به با روش بازاری اشاره شد. اگر تجربه خشک کردن به با روش بازاری را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…