واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در اخرین روزهای ریاست جمهور خود به سر می برد پنجشنبه شب به وقت محلی در حمایت از رژیم اسرائیل و جنایاتش بدون توجه به مدارک و اسناد مورد استناد دیوان کیفری بین المللی افزود: «به صراحت می‌گویم، هر چه هم دیوان کیفری بین المللی ارائه کرده باشد، بین اسرائیل و حماس هیچ شباهتی وجود ندارد.»

بایدن که در توقف جنگ غزه و مهار جنگ طلبی رژیم اسرائیل ناکام مانده و همین امر موجب شکست دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بخصوص در ایالت های مهمی همچون میشیگان که بیشترین جامعه اعراب و مسلمانان آمریکا را تشکیل می دهد، بار دیگر با حمایت از رژیم اسرائیل گفت: «ما همیشه در کنار اسرائیل در برابر تهدیدات علیه امنیت آن خواهیم بود.»

پیش از این، یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت، آمریکا تصمیم دادگاه بین المللی کیفری برای صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و وزیر جنگ سابق وی را رد می کند.

این سخنگوی دولت دموکرات جو بایدن گفت: «آمریکا اساساً تصمیم دادگاه برای صدور حکم بازداشت علیه مقامات ارشد اسرائیلی را رد می کند. ما عمیقاً نگران عجله دادستان برای صدور حکم بازداشت و اشتباهات در روند نگران کننده ای هستیم که منجر به این تصمیم شد. در مورد مراحل بعدی با شرکای خود بحث خواهیم کرد.»

کارین ژان پی یر سخنگوی دموکرات کاخ سفید نیز عصر پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: ایالات متحده آمریکا تصمیم دیوان کیفری بین المللی برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را رد می کند.

او در حمایت از رژیم اسرائیل مدعی شد: ما عمیقا نگران عجله دادستان دیوان کیفری بین المللی در زمینه صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو و گالانت هستیم.

دیوان کیفری بین‌المللی که مقر آن در لاهه هلند است، دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است. این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت دو مقام ارشد اسرائیلی را صادر می‌‎کند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که تعداد شهدای غزه از آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۴۴ هزار و ۵۶ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۰۴ هزار و ۲۶۸ نفر رسید.

 رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم اشغالگر اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد

مطالب مفید