سوپ لوبیا سبز؛ انتخابی بی‌نظیر برای شام خوشمزه تابستانی

سوپ لوبیا سبز یکی از سوپ‌های محبوب و مقوی است که علاوه بر طعم خوب، سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این سوپ با طعم دلپذیر و رنگ سبز جذابش، یک وعده‌ غذایی سبک و سالم به حساب می‌آید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله این سوپ را به همراه نکات مهم آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه سوپ لوبیا سبز

مواد لازم جهت تهیه سوپ لوبیا سبز به شرح زیر است:

پیاز متوسط۱ عددهویج متوسط۲ عددسیب زمینی متوسط۲ عددسیر۲ حبهلوبیا سبز۵۰۰ گرمروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریآب۱ لیترنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبه۱/۲ قاشق چای‌خوریآب لیمو ترش (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده برای تزیینبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه سوپ لوبیا سبز

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سوپ ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سوپ جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سوپ در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌ سازی لوبیا سبز

لوبیا سبز را خوب بشویید و سر و ته آن را جدا کنید. لوبیا سبزهای شسته شده را به ابعاد دلخواه برش زنید.

در تهیه این سوپ شما می‌توانید از لوبیا سبز تازه یا منجمد استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه‌ای که قصد طبخ سوپ را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

سپس سیر را رنده یا پوره کنید و به پیاز بیفزایید. چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

در همین مرحله زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات معطر مانند آویشن یا رزماری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ قارچ روسی

مرحله سوم: اضافه کردن هویج و سیب زمینی

هویج و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به دلخواه با چاقو خرد کنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات کمی نرم شوند.

مرحله چهارم: افزودن لوبیا سبز و آب

لوبیا سبز خرد شده و آب را به قابلمه سوپ بیفزایید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از آب مرغ یا آب سبزیجات استفاده کنید. اما آب معمولی نیز قابل استفاده است.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که لوبیا سبز و سبزیجات دیگر کاملا پخته شوند، بپزید.

مرحله پنجم: پوره کردن (اختیاری)

اگر می‌خواهید سوپ شما یکدست و پوره شده باشد، می‌توانید مواد را با استفاده از گوشتکوب برقی یا مخلوط‌کن پوره و له کنید.

اگر می‌خواهید سوپ شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی آرد برنج یا نشاسته ذرت در این مرحله به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بهشت به روش ترکیه‌ای

مرحله ششم: اضافه کردن آب لیمو ترش

پس از پخت کامل محتوای سوپ، آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کرده و با مقداری نمک چاشنی سوپ را مطابق ذائقتان تنظیم کنید.

مرحله هفتم: سرو

سوپ لوبیا سبز بسیار جذاب و خوش‌رنگ شما آماده سرو است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. برای تزیین سوپ می‌توانید از نان تست نیز استفاده کنید.

سوپ لوبیا سبز یک غذای سالم و مقوی است که می‌توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا میل کنید. این سوپ برای تمام اعضای خانواده مناسب است و به خصوص برای افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند، توصیه می‌شود. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید