طرز تهیه شربت پسته خانگی؛ لذت تابستان در هر جرعه

چه چیزی بهتر از یک لیوان شربت پسته خنک و طبیعی در روزهای گرم تابستان؟ شربت پسته، یکی از نوشیدنی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با این دستورالعمل ساده، می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شربت خوشرنگ و خوش طعم را یاد بگیرید.

مواد لازم جهت تهیه شربت پسته خانگی

مواد لازم جهت تهیه شربت پسته خانگی به شرح زیر است:

آب۲ پیمانهمغز پسته۲۵۰ گرمشکر۱ پیمانهگلاب۲ قاشق غذاخوریمحلول زعفرانبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه شربت پسته خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این شربت ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این شربت جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شربت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پسته

بهتر است از پسته تازه استفاده کنید تا شربت شما طعم بهتری داشته باشد.

مغز پسته‌ها را درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و به خوبی پودر کنید.

برای این کار از دستگاه آسیاب هم می‌توانید کمک بگیرید.

مرحله دوم: ترکیب آب و شکر

آب و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

چند دقیقه‌ای زمان دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت به جوش آید.

شما برای تهیه یک شربت غلیظ‌تر، می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

مرحله سوم: افزودن پسته، گلاب و زعفران

پودر پسته و گلاب را به شربت جوش اضافه کرده و به مدت ۵-۷ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا پسته‌ها کاملا در شربت حل شوند و عطر گلاب به خوبی به شربت نفوذ کند. استفاده از گلاب طبیعی به شربت شما عطر و طعم دلنشینی می‌بخشد.

در همین مرحله محلول زعفران دم کرده را نیز به شربت اضافه و مخلوط کنید. مقدار زعفران را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گردو خانگی

مرحله چهارم: صاف کردن شربت

پس از اینکه محتوای شربت به خوبی با هم ترکیب شد حرارت را خاموش کنید.

شربت را از صافی رد کنید تا ذرات پسته از آن جدا شوند. این کار موجب شفاف و زلال شدن شربت شما می‌شود.

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

شربت را در ظرف شیشه‌ای تمیز ریخته و اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس درب ظرف را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

برای ماندگاری بیشتر شربت، بهتر است از ظرف شیشه‌ای تیره استفاده کنید.

شربت پسته را می‌توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

در زمان سرو نیز برای تزیین شربت می‌توانید از خلال پسته یا چند عدد پسته تازه استفاده کنید.

با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید یک شربت پسته خانگی خوشمزه و طبیعی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این شربت برای پذیرایی از مهمانان و همچنین برای استفاده در انواع دسرها بسیار مناسب است.

شربت پسته طعم شیرین و عطر دلنشینی دارد و یک انتخاب سالم و طبیعی برای رفع تشنگی در این روزهای گرم است. امیدواریم این آموزش از مجله آشپزی فوق مورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید