طرز تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ؛ یک ناهار لذیذ و متفاوت که باید امتحان کنید!

گردو پلو با کشمش و مرغ، ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌های دلنشین و عطر دلچسب است که هر ذائقه‌ای را فتح می‌کند. این غذا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که می‌توانید به راحتی در خانه خود با مواد اولیه ساده و در دسترسی آن را تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله این غذای خوشمزه را برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ

مواد لازم جهت تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ به شرح زیر است:

برنج۳ پیمانهسینه مرغ۱ عددپیاز متوسط۲ عددمغز گردو۲۵۰ گرمکره۲۵ گرمبرگ بو۱ عددکشمش پلویی۱/۲ پیمانهزرشک۱/۴ پیمانهمحلول زعفرانبه مقدار لازمدارچین۱/۴ قاشق چای‌خورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

مرغ را شسته و به قطعات دلخواه تقسیم کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید.

تکه‌های مرغ را در تابه تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید و با کمک چاقو آن‌ها را نگینی خرد کنید.

پیاز نگینی خرد شده را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها و پخت مرغ

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. سپس برگ بو را به محتوای درون قابلمه بیفزایید.

حال مقداری آب جوش به مرغ اضافه کنید تا روی مرغ را بگیرد و اجازه دهید مرغ به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت با حرارت کم پخته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیسی پلو تبریزی

مرحله چهارم: آماده سازی کشمش و زرشک

مغز گردو را با کمک چاقو یا آسیاب خرد کنید.

کشمش و زرشک را با آب ولرم بشویید و کنار بگذارید.

در یک تابه دیگر، کره را بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

گردو خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.

سپس کشمش و زرشک را به گردو اضافه کنید و به تفت‌ دادن ادامه دهید تا کشمش و زرشک کمی پف کنند.

توجه داشته باشید که زرشک خیلی سریع می‌سوزد و تغییر رنگ می‌دهد. در این مرحله حتما حرارت کم باشد.

حرارت را خاموش کنید و مقداری زعفران دم کرده و دارچین را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

اگر دوست دارید گردو پلو شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید در همین مرحله مقدار کمی شکر به مواد تفت داده شده اضافه کنید.

مرحله پنجم: آماده سازی برنج

برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

برنج خیس خورده را آبکش کرده و در قابلمه مناسب بریزید.

مقداری آب جوش به برنج اضافه کنید (به ازای هر پیمانه برنج، ۱.۵ پیمانه آب) و اجازه دهید برنج به جوش آید.

وقتی آب برنج کشیده شد، دم کنی را روی قابلمه گذاشته و به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه برنج را دم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شاه توت پلو با گوشت قلقلی

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

مرغ پخته شده را از آب خارج کرده و ریش ریش کنید.

برنج دم شده را در دیس کشیده و مرغ ریش ریش شده و مواد تفت داده شده را روی آن بریزید.

برای تزیین گردو پلو می‌توانید از خلال بادام یا پسته نیز استفاده کنید.

با انجام این مراحل ساده، می‌توانید یک گردو پلو مجلسی و خوشمزه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش کامل بالا این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید