طرز تهیه پاستا اسفناج خامه‌ای برای شام+ نکات و فوت‌و‌فن ها

یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع پاستا، پاستای اسفناج با خامه است. این غذای راحت را می‌توانید به عنوان یک غذای سریع برای وعده شام درست کنید و از طعم تازه اسفناج و بافت خامه‌ای آن نهایت لذت را ببرید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا اسفناج خامه‌ای را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن پاستای اسفناج خامه‌ای ابتدا پودر سوخاری پانکو را با کره تفت دهید و بعد با فندق برشته شده ترکیب کنید. موسیر و سیر خرد شده را همراه جوزهندی با کره و روغن تفت دهید. سپس اسفناج را اضافه کنید. پاستای پخته شده را همراه خامه و ترکیب پنیری به سس اضافه کنید. در آخر ترکیب پودر سوخاری و فندق را روی پاستا بریزید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این غذای خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای پاستا اسفناج خامه‌ای

مواد لازممقدار مورد نیازپاستا۱ بستهفندق خرد شده برشته¼ پیمانهآرد سوخاری پانکو¼ پیمانهکره۴ قاشق غذاخوریپنیر ریکوتا۱ پیمانهپنیر پارمزان¼ پیمانهنمک۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاه½ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریموسیر خرد شده½ پیمانهسیر۴ حبهجوزهندی¼ قاشق چای‌خوریبیبی اسفناج۴۵۰ گرمخامه۱ پیمانه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه پاستا اسفناج خامه‌ای

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۰ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: آرد سوخاری را تفت دهید

ابتدا فندق خرد شده و برشته شده را در یک کاسه بریزید. سپس در یک تابه کوچک، ۱ قاشق غذاخوری کره بریزید و آرد سوخاری پانکو را به آن اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه هم بزنید تا آرد سوخاری طلایی شود. سپس آن را به فندق اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم: پنیرها را ترکیب کنید

در یک کاسه جداگانه، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه بریزد و همه را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم: پاستا را بجوشانید

در یک کاسه به میزان کافی آب‌ بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوشید، پاستا و باقیمانده نمک را به آن اضافه کنید و مطابق دستور پخت پاستا، آن را بجوشانید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

مرحله چهارم: موسیر را تفت دهید

در یک تابه مناسب، ۳ قاشق غذاخوری کره بریزید. سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و موسیر ریز خرده شده را در آن بریزید. حدود ۲ دقیقه موسیر را تفت دهید تا نرم شود.

مرحله پنجم: اسفناج را اضافه کنید

سیر را ریز خرد کنید و همراه جوزهندی در تابه بریزید و برای ۱ دقیقه تفت دهید. سپس بیبی اسفناج را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا گل کلم

مرحله ششم: خامه را اضافه کنید

در این مرحله خامه را در تابه بریزید و تفت دهید. همزمان حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید. بعد از ۵ دقیقه که سس حالت خامه‌ای و غلیظ گرفت، تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم: پاستا را به سس اضافه کنید

زمانی که پاستا به میزان کافی جوشانده شد، آن را آبکش کنید. سپس در تابه بریزید و هم بزنید تا سس و پاستا به خوبی با هم ترکیب شوند. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ترکیب پنیر را به آن اضافه کنید تا برای ۲ دقیقه بماند. در آخر پاستا را در ظرف سرو بریزید و روی آن از ترکیب آرد سوخاری و فندق را بریزید.

نکات و فوت‌و‌فن درست کردن پاستای اسفناج خامه‌ای

در ادامه به نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن پاستای اسفناج اشاره می‌کنیم که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.

اسفناج نقش اصلی این غذا را بازی می‌کند، بنابراین بهتر است از بیبی اسفناج تازه استفاده کنید که هم بافت نرم و لطیف‌تری دارد و هم نیازی به خرد کردن برای استفاده در سس پاستا ندارد.بهترین فرم پاستایی که می‌توانید در این غذا استفاده کنید، پاستاهای کوچک مانند پنه و صدفی است.بهترین پنیر برای این غذا، پنیر ریکوتا است، زیرا دیگر نیازی به غلیظ کردن سس با شیر و آرد نیست.سیر و موسیر امضای این غذا به حساب می‌آیند، بنابراین آنها را حذف نکنید.این پاستا را می‌توانید در ظرف در بسته برای ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.اگر از اسفناج یخ زده استفاده می‌کنید، حتما قبل از پخت، آب آن را بگیرید.اسفناج را به خوبی بشویید تا همه خاک و شن آن از بین برود، سپس آن را آبکش کنید و با یک دستمال خشک کنید. دقت داشته باشید که آب اضافی در اسفناج باعث آبکی شدن پاستا می‌شود.برای داشتن پروتئین بیشتر، می‌توانید این غذا را با تکه‌های مرغ گریل شده، میگو یا قارچ تفت داده شده درست کنید.برای تزئین پاستا، کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید یا گوجه خشک بریزید.می‌توانید به جای استفاده از فندق، از گردو تفت داده شده استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه پاستا اسفناج خامه‌ای را به شما آموزش دادیم. اگر به پاستا و غذاهای خامه‌ای علاقه دارید، حتما پاستا اسفناج را طبق این دستور تهیه ساده و کامل در خانه درست کنید.

منبع: Yahoo

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

مطالب مفید