طرز تهیه کیک کیوی+ نکات و فوت‌وفن ها

کیک کیوی یکی از متفاوت‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که به راحتی می‌توانید با این میوه جذاب آن را آماده کنید. این کیک با طعم منحصر به فرد و ظاهری زیبا می‌تواند انتخابی عالی برای پذیرایی و دورهمی‌های شما باشد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک کیوی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را یکی‌یکی به آن اضافه و به خوبی ترکیب کنید. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده و قالب کیک را با کره یا کاغذ روغنی آماده کنید.

در یک کاسه جداگانه آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به تدریج به مخلوط تر اضافه کنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود. کیوی‌های خرد شده را به خمیر اضافه و به آرامی مخلوط کنید. خمیر را در قالب بریزید و در فر بپزید. پس از خنک شدن، کیک را تزیین و آماده سرو کنید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کیک کیوی

مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۲۰۰ گرمشکر۱۵۰ گرمتخم مرغ۳ عددکره۱۰۰ گرمبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خوریشیر۱۰۰ میلی‌لیتروانیل۱ قاشق چای‌خوریکیوی ۳ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کیک کیوی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵-۲۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰-۴۵ دقیقهمناسب برای: ۵-۶ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: ترکیب کره و شکر

کره به دمای محیط رسیده را در کاسه بزرگی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.

با دور تند همزن برقی مواد را ۷-۸ دقیقه هم زنید تا کره کاملا سبک و پفکی شود.

در حین کار چندین بار ظرف را دورگیری کنید تا تمام ذرات کره به خوبی با شکر ترکیب شود.

مرحله دوم: اضافه کردن تخم‌مرغ و وانیل

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک گریپ فروت

مرحله سوم: آماده‌سازی فر و قالب کیک

فر برقی یا گازی‌تان را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.

قالب کیک را با کره چرب کنید یا کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله چهارم: اضافه کردن شیر

شیر را کم کم به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و با همزن هم زنید تا شیر به خوبی با مواد ترکیب شود.

مرحله پنجم: افزودن مواد خشک

در یک کاسه جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید تا ذرات بین آرد به خوبی هوادهی شود. این کار موجب لطیف شدن بافت کیک شما می‌شود.

همزن برقی را خاموش کنید و مواد خشک را به تدریج به مخلوط تر اضافه کنید.

با لیسک به آرامی مواد را به صورت دورانی هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مرحله ششم: آماده‌سازی و افزودن کیوی

کیوی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. با کمک چاقو میوه‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید.

آن‌ها را به خمیر کیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کیوی‌ها به طور یکنواخت در خمیر پخش شوند.

برای پخش یکنواخت میوه در خمیر کیک، کیوی‌ها را به قطعات یکسان برش دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک زرشک

مرحله هفتم: پخت کیک

خمیر را در قالب آماده شده بریزید و قالب را چند بار به میز کار بکوبید.

با لیسک سطح مواد را صاف کنید و قالب را در فر از پیش گرم شده قرار دهید.

با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه فر برقی به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک طلایی شود کیک را بپزید.

مرحله هشتم: تزیین و سرو کیک

پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید در قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

سپس کیک را از قالب جدا کنید و روی شبکه خنک‌کننده قرار دهید تا به طور کامل سرد شود.

با چند اسلایس کیوی یا انواع مغزها کیک جذابتان را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کیک کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

قبل از اضافه کردن کیوی‌های خرد شده به خمیر، آن‌‌ها را به خوبی خشک کنید تا رطوبت اضافی‌شان گرفته شود.کره را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید تا بهتر با شکر ترکیب شود.اجازه دهید کیک به آرامی در قالب خنک شود تا به راحتی جدا شود.برای تزیین می‌توانید از پنیر خامه‌ای یا کرم‌های دیگر استفاده کنید.قالب با قطر مناسب به پخت یکنواخت کیک کمک می‌کند.قبل از استفاده تخم مرغ‌ها را در دمای محیط قرار دهید زیرا تخم‌ مرغ هم‌دمای اتاق بهتر با مواد ترکیب می‌شود.می‌توانید مغزهای خرد شده مانند بادام یا گردو را به خمیر اضافه کنید تا طعم و بافت بهتری داشته باشید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه این کیک از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

مطالب مفید