طرز تهیه کَفنَده مرغ هندی+ نکات و فوت‌وفن ها

کفنده مرغ یک نوع پلو مرغ هندی است که به روش خاصی طبخ می‌شود و مزه بسیار لذیذی دارد. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کفنده مرغ هندی و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این غذای خوش طعم آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این غذا ابتدا باید مرغ را با ادویه‌های مختلف و ماست مزه دار کنید. در ادامه تکه‌های مرغ را در کره تفت دهید. بعد از این که مرغ‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید. پیازهای خلالی را در همان ماهیتابه سرخ کنید و بعد مرغ‌ها را اضافه و خوب با پیازها ترکیب کنید.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و بعد سیب زمینی خرد شده را کف قابلمه بچینید. در ادامه برنج، مرغ، سیب زمینی، پیاز داغ و هویج خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید برنج روی حرارت ملایم دم بکشد. برای خواندن جزئیات طرز تهیه این غذا می توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای کفنده مرغ

مواد لازممقدار مورد نیازمرغ۵ تکهپیاز۲ عدد بزرگزعفرانبه مقدار لازمهویج۱ عددسیر۱ حبهنمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، پاپریکا، ادویه مرغ، بهاراتبه مقدار لازمماست۱ لیوان فرانسوی دسته‌داربرنج۴ پیمانهکرهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمفلفل سبز تند۱ عددسیب زمینی۲ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کفنده مرغ

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۹۰ دقیقهدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۴ تا ۵ نفر

مرحله اول: مرغ را مزه دار کنید

برای مزه دار کردن مرغ باید تکه‌های مرغ را در یک کاسه بریزید و بعد ادویه و ماست را به آن اضافه کنید و با دست مرغ‌ها را ماساژ دهید تا به خوبی مزه دار شوند. مقدار ادویه‌هایی که برای پخت این غذا استفاده می‌شود، بیشتر از حد معمول است.

مرحله دوم: مرغ را سرخ کنید

مقداری کره در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. تکه‌های مرغ را به کره اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. زمانی که یک سمت مرغ‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. سرخ کردن مرغ‌ها حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. بعد از این که مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آجیل پلو

مرحله سوم: پیاز را سرخ کرده و با مرغ‌ها ترکیب کنید

یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در همان ماهیتابه‌ای که مرغ‌ها را سرخ کرده بودید، تفت دهید تا طلایی شوند. در ادامه مرغ‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و یک عدد فلفل سبز روی مرغ‌ها قرار دهید و مواد را به خوبی ترکیب کنید.

مرحله چهارم: برنج را آبکش کنید

یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار دهید و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید. اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند و بعد برنج را اضافه کنید. برای چند دقیقه برنج را بجوشانید و بعد از این که برنج قد کشید، آن را آبکش کنید.

مرحله پنجم: هویج، پیاز و سیب زمینی را سرخ کنید

هویج را به صورت خلالی خرد کنید و برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. در ادامه یک عدد سیب زمینی را به صورت درشت خرد کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. در این مرحله یک عدد پیاز را نیز در روغن سرخ کنید و برای مزه دار کردن غذا آماده کنید.

مرحله پنجم: برنج را آماده کنید

در قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و بعد یک عدد سیب‌ زمینی‌ ورقه‌ای خرد شده را کف قابلمه بچینید. مقداری نمک و فلفل به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. مقداری برنج روی سیب زمینی‌ها بریزید و بعد مرغ‌ها را روی آن بچینید.

در ادامه سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. دوباره روی مواد برنج بریزید و بعد هویج سرخ شده، پیاز داغ و فلفل سبز و کمی کره و زعفران دم کرده اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

مرحله ششم: برنج را سرو کنید

بعد از آماده کردن این غذا باید آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای ۴۰ دقیقه دم بکشد. زمانی که برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و از طعم این غذای شگفت‌انگیز لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کفنده مرغ

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت کفنده مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این غذا می‌توانید از تکه‌های مرغ بدون استخوان یا با استخوان استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری فلفل قرمز هم در این غذا استفاده کنید.برای مزه دار کردن این غذا می‌توانید مقدار ادویه‌ها را کم و زیاد کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای درست کردن این غذا به جای کره از روغن زیتون استفاده کنید.زعفران اصلی‌ترین چاشنی این غذا است، پس به هیچ عنوان آن را حذف نکنید.اگر به ادویه بهارات دسترسی ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کفنده مرغ و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره کرد. پیشنهاد می‌شود این غذا را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید