طرز تهیه سالاد مراکشی با لبو+ نکات و فوتوفن ها
سالاد مراکشی با لبو یکی از متفاوتترین و البته خوشرنگترین سالادهای بین المللی است که میتوانید از آن به عنوان میان وعده استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سالاد مراکشی با لبو و همه فوتوفن های درست کردن این سالاد آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد ابتدا باید لبو را با مقداری آب بپزید. در ادامه لبوها را به اندازه دلخواه خرد کنید و همراه با گشنیز و نعناع خرد شده، پیاز خرد شده، زیره، نمک و سس مخصوص سالاد در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه سالاد مراکشی با لبو میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای سالاد مراکشی با لبو
لبو۵ عددپیاز قرمز۱ عددبرگ گشنیز تازه۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریدانه انار (اختیاری)به مقدار لازمزیره۲ قاشق چایخورینمک۱ قاشق چایخوریبرگ نعناع تازه۱/۴ فنجان
مواد لازم برای سس سالاد مراکشی
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوریسرکه۱ قاشق غذاخوریآب پرتقال تازه۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارآب لیمو ترش تازه۱/۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سالاد مراکشی با لبو
مدت زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۶ نفر
مرحله اول: لبوها را بپزید
برای شروع باید لبوها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. میتوانید لبوها را با پوست بپزید و بعد از پخت پوست آنها را جدا کنید. در ادامه لبوها را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها برای حدود ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم: لبوها را خرد کنید
اگر پوست لبوها را جدا نکردهاید، در این مرحله باید پوستشان را بگیرید. سپس لبوها را به صورت درشت و یک اندازه خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
مرحله سوم: سس سالاد را آماده کنید
برای درست کردن سس مخصوص این سالاد باید آب پرتقال را با مقداری روغن زیتون، زیره و نمک ترکیب کنید و بعد کمی آب لیمو ترش تازه نیز به این سس اضافه کنید. حالا سس را خوب هم بزنید و آن را کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد شلغم ترکیهای
مرحله چهارم: سالاد را آماده کنید
لبوهای خرد شده را در یک کاسه بریزید و بعد برگ نعنا و گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید. پیاز را به صورت حلقهای یا خلالی نازک خرد کنید و همراه با سس مخصوصی که آماده کردهاید، روی لبوها بریزید. حالا همه مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله پنجم: سالاد را سرو کنید
بعد از این که سالاد آماده شد، در صورت تمایل میتوانید مقداری دانه انار شیرین به آن اضافه کنید. سپس آن را با کمی سبزی تازه خرد شده تزیین و سپس سرو کنید. میتوانید این سالاد خوشمزه را تا ۵ روز در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد مراکشی با لبو
در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن سالاد مراکشی با لبو اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای درست کردن این سالاد باید لبوها را به طور کامل بپزید تا نرم شوند. برای تست این موضوع میتوانید یک چنگال در لبو فرو کنید و اگر چنگال به سختی در گوشت لبو فرو رفت، یعنی به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.جدا کردن پوست لبو بعد از پخت، راحتتر است. در این روش میتوانید لبوها را زیر آب سرد بگیرید تا پوست آنها را به راحتی جدا شود.برای مزه دار کردن این سالاد میتوانید مقداری سیر رنده شده نیز به آن اضافه کنید.در برخی رسپیها برای درست کردن سس این سالاد از ترکیب مقداری سس مایونز و ماست نیز استفاده میشود.در صورت تمایل میتوانید مقداری عسل به سس این سالاد اضافه کنید تا طعم آن لذیذتر شود.میتوانید در این سالاد از مقداری شوید خرد شده نیز استفاده کنید.یکی دیگر از چاشنیهای فوق العاده برای مزه دار کردن سالاد لبو، سرکه بالزامیک است.مقدار ترشی و شیرینی این سالاد کاملا ذائقهای است و در صورت تمایل میتوانید طعم این سالاد را مطابق با سلیقه خودتان تغییر دهید.میتوانید از مقداری گردوی خرد شده در این سالاد استفاده کنید.برای این که لبوی شما در زمان پخت قرمز شود، بهتر است فقط ریشه آن را برش دهید و لبو را با پوست و حرارت ملایم بپزید.در صورت تمایل میتوانید از انواع سبزیجات خرد شده مثل هویج، سیب زمینی آب پز، ذرت و کلم قرمز نیز در این سالاد استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سالاد مراکشی با لبو و همه فوتوفن های درست کردن این سالاد اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…