طرز تهیه کمپوت آلو سیاه خانگی؛ بازگشتی به خاطرات شیرین کودکی

کمپوت آلو سیاه خانگی، طعم شیرین کودکی و خاطرات خوش تابستان را زنده می‌کند. این کمپوت یک جایگزین سالم به جای محصولات کارخانه‌ای است که شما به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله کمپوت آلو سیاه خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت آلو سیاه خانگی

مواد لازم جهت تهیه کمپوت آلو سیاه خانگی به شرح زیر است:

آلو سیاه۱ کیلوگرمآببه مقدار لازمشکربه میزان دلخواهدارچین (اختیاری)۱ چوب

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کمپوت آلو سیاه خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کمپوت ۴۰-۵۰ دقیقه است.شما با هر مقدار آلویی که در دسترس دارید می‌توانید این کمپوت را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی آلو

آلوها را درون کاسه آبی بریزید و آن‌ها را بشویید.

شاخه‌های کوچک و هسته‌های آن‌ها را با کمک چاقو جدا کنید.

برای اینکه کمپوت شما طعم بهتری داشته باشد، بهتر است از آلوهای سیاه شیرین و آبدار استفاده کنید.

مرحله دوم: پخت اولیه آلوها

آلوهای برش زده را در قابلمه مناسبی بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

۲۰-۳۰ دقیقثه ای زمان دهید تا آب اضافی بافت درون میوه از آن خارج شود و آلوها بپزند و نرم شوند.

توجه داشته باشید که این زمان نسبت به ضخامت برش میوه‌های شما متفاوت است.

پس میوه ها را بررسی کنید و هر زمان که احساس کردید میزان پختگی آن کافی است حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله سوم: افزودن شکر

پس از نرم شدن آلوها، شکر را به آن‌ها اضافه کنید و به آرامی کمپوت را به هم زنید تا دانه‌های شکر به تمام قسمت‌های کمپوت برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت شلیل

مرحله چهارم: پختن نهایی کمپوت

قابلمه حاوی کمپوت را مجدد روی حرارت گذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا با حرارت کم کمپوت بپزد و شکر کاملا حل شود.

برای داشتن کمپوت غلیظ‌تر باید زمان پخت را بیشتر کنید.

اگر دوست دارید، می‌توانید در همین مرحله یک چوب دارچین، چند دانه هل یا میخک نیز به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم: انتقال کمپوت به شیشه

مخلوط داغ کمپوت را در شیشه‌های استریل شده بریزید و درپوش‌ها را محکم ببندید.

برای اینکه کمپوت شما مدت طولانی‌تری سالم بماند، حتما باید شیشه‌ها را استریل کنید. از محکم بسته شدن درب شیشه‌ها نیز اطمینان حاصل کنید.

شیشه‌های پر شده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید.

حال به اندازه‌ای آب درون قابلمه بریزید که تا نیمه شیشه‌ها برسد. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید آب به جوش آید.

پس از جوش آمدن محتوای درون قابلمه باید حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا شیشه‌ها در آب جوش بمانند.

پس از اتمام زمان، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شیشه‌ها به آرامی خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت زردآلو

مرحله ششم: نگهداری

شیشه‌های کمپوت کاملا خنک شده را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

کمپوت آلو سیاه را می‌توانید به عنوان دسر، همراه با بستنی یا ماست سرو کنید. همچنین می‌توانید از آن برای تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.

با رعایت این مراحل ساده، می‌توانید یک کمپوت آلو سیاه خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید و از آن در تمام طول سال لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

مطالب مفید