لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج؛ طعمی ناب و کامل برای یک ناهار بهیادماندنی!
آیا به دنبال یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی هستید؟ طعم بینظیر ترکیب لوبیا، گوشت و هویج در لوبیا پلو، هر کسی را به خودش جذب میکند. لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج، غذایی است که تهیه آن بسیار آسان است. با چند ماده ساده میتوانید یک غذای کامل و مغذی داشته باشید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج
مواد لازم جهت تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج به شرح زیر است:
برنج۳ پیمانهلوبیا سبز۲۰۰-۲۵۰ گرمهویج۲ عددپیاز۲ عددگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمزردچوبه۱ قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوریمحلول زعفرانبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغن مایعبه مقدار لازمدارچین (اختیاری)به مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی لوبیا سبز
لوبیا سبزها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
با کمک چاقو سر و ته آن ها را ببرید و لوبیا سبز را به ابعاد دلخواه و یکسانی برش زنید.
لوبیاسبز های خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را نگینی خرد کنید.
در تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.
پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شوند.
مرحله سوم: افزودن ادویهها و گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه ها آزاد شود. برای طعم دار کردن بیشتر لوبیا پلو، میتوانید از ادویههایی مانند دارچین، زیره یا جوز هندی استفاده کنید.
رب گوجه فرنگی را به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن نیز گرفته شود و رب رنگ باز کند.
در همین مرحله زعفران دم کرده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم و عطر مواد به خوبی با هم ترکیب شود.
اگر دوست دارید لوبیا پلو شما رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله چهارم: افزودن هویج و لوبیا سبز خرد شده
هویجها را بشویید و پوست بگیرید. به دلخواه آن ها را خرد یا رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.
به تفت دادن ادامه دهید تا هویج کمی نرم شود.
سپس لوبیا سبز خرد شده را به محتوای درون تابه بیفزایید و همه مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
مرحله پنجم: آماده سازی برنج
برنج را از قبل خیس کنید.
قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید.
مقداری نمک و روغن به آب اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد.
سپس برنج های خیسانده شده را به آن اضافه کنید و ۴-۶ دقیقه ای زمان دهید تا دانه های برنج در آب بجوشند و نرم شوند.
پس از گذشت زمان اعلام شده برنج را آبکش کنید.
توجه داشته باشید که این مدت زمان برای برنج های مختلف متفاوت است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوبیا پلو به روش اسپانیایی
مرحله ششم: پخت برنج
کف دیگ را روغن مالیده و یک لایه برنج، یک لایه مخلوط گوشتی بریزید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و لایه آخر را برنج قرار دهید روی برنج را با دمکن پوشانده و به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.
مرحله هفتم: تزیین و سرو غذا
پس از پخت لوبیا پلو را در ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ به دلخواه تزیین کنید. لوبیا پلو را میتوانید با انواع سالاد و ماست سرو کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید یک لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر در تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده از فوت و فن هایی استفاده میکنید که موجب خوشمزه تر شدن این غذا میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.