طرز تهیه سوپ زنجبیل+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

50 دقیقه

سوپ زنجبیل یک سوپ مفید و مقوی برای جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن است که به خاطر فواید بی نظیر و طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، از محبوب‌ترین سوپ‌های زمستانی محسوب می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه سوپ زنجبیل به ۵ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این سوپ خوشمزه آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا باید پیاز را در کره تفت دهید. کمی بعد سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. چند دقیقه بعد می‌توانید آب مرغ، هویج و سرکه را در قابلمه بریزید.

سوپ را برای حدود یک ساعت بپزید و بعد با گوشتکوب برقی آن را میکس کنید. در ادامه چاشنی‌ها را در سوپ بریزید و زمانی که به غلظت مناسب رسید، آن را سرو کنید.

برای درست کردن سوپ زنجبیل و سیب زمینی می‌توانید از مقداری سیب زمینی خرد شده و ساقه کرفس نیز استفاده کنید. برای پخت این سوپ با مرغ می‌توانید یک تکه سینه مرغ به آن اضافه کنید.

به منظور درست کردن این سوپ می‌توانید از مقداری قارچ خرد شده و دال عدس نیز استفاده کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سوپ هویج و زنجبیل برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکره۵۰ گرمزنجبیل تازه رنده شده۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دارپیاز۱ عدد بزرگسیر۴ حبهآب مرغ غلیظ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارهویج نگینی خرد شده۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارسرکه قرمز۳ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمپودر کارینوک قاشق چای‌خوریپیازچه۲ ساقهخامه ترشبه مقدار لازم (برای تزیین)

مرحله اول: پیاز را تفت دهید

برای شروع باید پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

مقداری کره در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز را در کره تفت دهید تا سبک شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله دوم: سیر و زنجبیل را اضافه کنید

در این مرحله باید سیرها را به صورت ریز رنده کنید و در ماهیتابه بریزید.

اجازه دهید سیر کمی سرخ شود و بعد زنجبیل تازه را رنده و به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم: آب مرغ، هویج و سرکه را اضافه کنید

در این مرحله می‌توانید آب مرغ، هویج و سرکه قرمز را در قابلمه بریزید. ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا آب مرغ بجوشد و بعد حرارت را کم کنید.

اجازه دهید هویج به طور کامل بپزد و نرم شود. این مرحله بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مرحله چهارم: سوپ را میکس کنید

بعد از این که سوپ آماده شد، باید شعله گاز را خاموش کنید. اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس آن را با گوشتکوب برقی میکس کنید.

برای پوره کردن سوپ می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید. در ادامه سوپ را دوباره در قابلمه بریزید.

مرحله پنجم: سوپ را آماده کنید

مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و آبلیمو به سوپ اضافه کنید و دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد و غلیظ شود.

بعد از این که سوپ به غلظت دلخواه رسید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با خامه ترش و پیازچه خرد شده تزیین کنید.

برای درست کردن سوپ زنجبیل از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در ادامه این بخش به محبوب‌ترین روش‌های پخت سوپ زنجبیل اشاره شده است.

سوپ زنجبیل و سیب زمینی

برای درست کردن سوپ زنجبیل با هویج و سیب زمینی باید از ترکیب هویج، زنجبیل تازه زنده شده، پیاز، سیب زمینی، ساقه کرفس، سیر، جعفری خرد شده، آب مرغ و چاشنی‌هایی مثل زیره سیاه و زردچوبه استفاده کنید.

برای شروع باید سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید. در ادامه سیب زمینی، هویج و کرفس خرد شده را همراه با زنجبیل به قابلمه اضافه کنید و برای ۵ دقیقه مواد را تفت دهید.

جعفری خرد شده، زیره سیاه، زردچوبه، نمک، فلفل و آب مرغ را اضافه کنید و سوپ را برای حدود یک ساعت بپزید. می‌توانید این سوپ را میکس کرده و سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ورمیشل

سوپ زنجبیل و قارچ

برای درست کردن این سوپ می‌توانید از ترکیب تره فرنگی، قارچ، سیب زمینی، زنجبیل تازه، هویج، پیاز و آب سبزیجات یا آب مرغ استفاده کنید. برای شروع باید قارچ و تره فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید.

در ادامه هویج و سیب زمینی را خرد کنید و در یک قابلمه همراه با آب بپزید. پیاز و زنجبیل خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و بعد تره فرنگی و قارچ را به آن‌ها اضافه کنید.

کمی بعد آب مرغ یا آب سبزیجات را در قابلمه بریزید. بعد از ۱۵ دقیقه هویج و سیب زمینی آب پز را اضافه کنید. مواد سوپ را با گوشتکوب برقی با مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما آماده شود.

سوپ زنجبیل و دال عدس

برای درست کردن این سوپ باید از ترکیباتی مثل هویج، زنجبیل، دال عدس، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، ساقه کرفس، جعفری خرد شده، آب مرغ، آب لیمو ترش، روغن زیتون و مقداری زیره سیاه استفاده کنید.

برای شروع دال عدس را با آب مرغ روی حرارت قرار دهید و بپزید. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید و بعد سیر و گوجه رنده شده را اضافه کنید.

مواد را خوب سرخ کنید تا آب اضافه گوجه تبخیر شود. بعد از این که آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد، ترکیب پیاز، سیر و گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب در قابلمه بریزید.

حدود ۱۵ دقیقه بعد ساقه کرفس، هویج و زنجبیل خرد شده را اضافه کنید. کمی نمک، فلفل سیاه و زیره سیاه به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود.

۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن سوپ می‌توانید مواد را میکس کنید. سپس دوباره روی حرارت قرار دهید. سوپ را با جعفری تازه و آب لیمو ترش مزه دار کنید و سپس در ظرف مناسب بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خامه اسفناج

سوپ مرغ با زنجبیل

برای درست کردن سوپ مرغ و زنجبیل باید از سینه مرغ، عصاره مرغ، زنجبیل رنده شده، پیاز، پیازچه، هویج، جعفری تازه، رب و آبلیمو استفاده کنید. برای شروع سینه مرغ را با مقداری آب، زردچوبه، نمک و فلفل در قابلمه بریزد و بپزید.

زمانی که مرغ پخت، زنجبیل رنده شده، پیاز، هویج، و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. چند دقیقه بعد می‌توانید نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبلیمو را اضافه کنید.

اجازه دهید سوپ برای یک ساعت بپزید و بعد همه مواد را با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کنید. بعد از میکس کردن مواد سوپ را برای ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید و بعد آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه سوپ زنجبیل

در ادامه به چند نکته طلایی برای پخت سوپ زنجبیل اشاره شده است، با ما همراه باشید.

در طرز تهیه سوپ زنجبیل برای لاغری بهتر است مواد سوپ را با مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید یا سبزیجات را به صورت خام و تفت داده نشده در سوپ بریزید.برای درست کردن سوپ زنجبیل می‌توانید به جای آب مرغ از مقداری آب سبزیجات یا عصاره مرغ استفاده کنید.میکس کردن سوپ زنجبیل اختیاری است و در صورت تمایل می‌توانید این سوپ را به صورت میکس نشده سرو کنید.برای مزه دار کردن این سوپ می‌توانید از مقداری جعفری خرد شده یا کمی پیازچه استفاده کنید.اگر به زنجبیل تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای درست کردن این سوپ از یک قاشق چای‌خوی پودر زنجبیل استفاده کنید.اضافه کردن سیب زمینی به این سوپ بافت غلیظ‌تری می‌بخشد.برای افزایش غلظت سوپ زنجبیل بدون سیب زمینی می‌توانید مقداری آرد سفید را با آب سرد ترکیب کنید و در سوپ بریزید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه سوپ زنجبیل و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این سوپ را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید