طرز تهیه کوکو کدو سبز برای شام+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

کوکوی کدو سبز یکی از سالم‌ترین انواع کوکو است که می‌توانید آن را برای وعده شام یا حتی یک ناهار سبک آماده کنید. طعم این کوکو بسیار خوشمزه است و اگر آن را با روغن کم یا در فر آماده کنید، تبدیل به یک غذای رژیمی و سالم می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کوکو کدو سبز به ۷ روش و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این کوکو ابتدا باید کدو را بشویید و رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافه کدو گرفته شود. در ادامه پیازچه خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه‌ها را اضافه کنید. مواد را به خوبی ترکیب و در روغن سرخ کنید.

برای درست کردن این کوکو با قارچ باید مقداری قارچ را به صورت نگینی خرد و در روغن تفت دهید و به سایر مواد اضافه کنید. برای درست کردن این کوکو می‌توانید از پیاز رنده شده، سیر، شوید و سیب زمینی و هویج استفاده کنید.

می‌توانید این کوکو را در فر نیز بپزید. رسپی این غذای ساده و خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکوی کدو سبز با پیازچه برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکدو سبز۳ عدد متوسطآرد گندم۱ قاشق غذاخوریتخم مرغ۳ عددپیازچه۳ عددآویشنبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

مرحله اول: کدوها را رنده کنید

برای شروع باید کدوها را بشویید و با دستمال خوب خشک کنید. در ادامه کدوها را با پوست به صورت ریز رنده کنید.

سپس مقداری کمی نمک به آن‌ها اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید.

در ادامه کدوها را در صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافه‌شان کاملا خارج شود.

مرحله دوم: پیازچه‌ها را به کدوی رنده شده اضافه کنید

پیازچه‌ها را بشویید و بعد به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را به کدوهای رنده شده اضافه کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: تخم مرغ و آرد را ترکیب کنید

تخم مرغ‌ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و زمانی که مطمئن شدید، سالم هستند، آن‌ها را به کاسه بزرگ‌تر منتقل کنید.

در ادامه آرد را در چند مرحله به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بدون گلوله شدن با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: مایه کوکو را آماده کنید

در این مرحله باید مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را به ترکیب آرد و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

در ادامه این ترکیب را به ترکیب کدو و پیازچه اضافه کنید و همه مواد را خوب زیر و رو کنید تا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو تره

مرحله پنجم: کوکوها را سرخ کنید

مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید روغن داغ شود و بعد یک قاشق از مایه کوکو را بردارید و با دست خیس به آن فرم دهید.

مایه کوکو را در روغن بریزید و همه مواد را به همین شکل اضافه کنید. می‌توانید مواد را با قاشق در ماهیتابه بریزید و بعد با پشت قاشق به آن فرم دهید.

مرحله ششم: کوکوها را سرو کنید

زمانی که یک طرف کوکوها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

بعد از این که کوکوها آماده شدند، آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید و همراه با خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو سرو کنید.

برای درست کردن کوکو کدو سبز از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در ادامه این بخش به محبوب‌ترین روش‌های درست کردن کدو سبز اشاره شده است.

کوکوی کدو سبز با قارچ

برای درست کردن این کوکو با قارچ می‌توانید قارچ را به صورت نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس این قارچ را به مایه کوکو اضافه کنید. سایر مراحل درست کردن این کوکو مثل روش قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو ذرت

کوکو کدو سبز با پیاز

برای درست کردن این کوکو با پیاز باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا کاملا طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه کدوها را رنده کنید و با دست فشار دهید.

کدوی رنده شده را با پیاز داغ، پودر سوخاری، تخم مرغ، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی زعفران دم کرده ترکیب کنید. در انتها مایه کوکو را به هر روشی که دوست دارید در روغن سرخ کنید.

برای درست کردن این کوکو می‌توانید از پیاز خام رنده شده نیز در کوکو استفاده کنید. در این روش باید پیاز را رنده و آب اضافه آن را به طور کامل جدا کنید. سپس پیاز را به کدوی رنده شده و سایر مواد کوکو اضافه کنید.

کوکو کدو سبز در فر

برای درست کردن کوکوی کدو سبز در فر باید مایه کوکو را به روش قبل آماده کنید. یک قالب مناسب برای کوکو آماده و کف قالب را با کمی روغن چرب کنید. در ادامه کوکو را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر بگذارید تا آماده شود.

کوکو کدو سبز با شوید

برای درست کردن این کوکو باید از مقداری شوید خشک یا شوید تازه خرد شده در ترکیبات کوکو استفاده کنید. سایر مراحل آماده کردن این کوکو مثل روش قبل است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو کلم برگ

کوکو کدو سبز با سیر

در این روش تنها باید از چند حبه سیر رنده شده برای مزه دار کردن کوکو استفاده کنید. اگر به سیر دسترسی ندارید، می‌توانید مقداری پودر سیر به مایه کوکو اضافه کنید. سایر مراحل پخت این کوکو تفاوتی با روش قبل ندارد.

کوکو کدو سبز با سیب زمینی و هویج

برای درست کردن این کوکو باید کدوها را رنده کنید و آب اضافه آن را به روشی که گفته شد بگیرید. پیاز، هویج و سیب زمینی را نیز رنده کنید و آب آن‌ها را کاملا بگیرید. سپس مواد کوکو را در یک کاسه بریزید و ۳ عدد تخم مرغ، مقداری آرد و کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.

برای مزه دار کردن کوکو نیز از کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر استفاده کنید. مواد را به طور کامل مخلوط و به هر روشی که دوست دارید در ماهیتابه سرخ کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوکوی کدو سبز

در این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن کوکوی کدو سبز اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن کوکو کدو سبز می‌توانید همه مواد را به صورت یک باره در ماهیتابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. زمانی که یک سمت کوکو سرخ شد، آن را با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود. در این روش بهتر است درب ماهیتابه را برای چند دقیقه روی آن قرار دهید تا کوکوها به خوبی مغز پخت شوند.برای جلوگیری از شل شدن مایه کوکو می‌توانید به جای آرد گندم از مقداری پودر سوخاری یا آرد نخودچی نیز استفاده کنید.برای پخت خوشمزه‌ترین کوکو کدو سبز باید قبل از سرخ کردن مایه کوکو حتما روغن را داغ کنید.برای مزه دار کردن این کوکو می‌توانید از مقداری سیر یا پودر سیر استفاده کنید.برای این که کوکوی شما پف‌دارتر شود، می‌توانید مقدار کمی بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.اضافه کردن کمی زعفران دم کرده غلیظ عطر و طعم بهتری به این کوکو می‌بخشد.برای مزه دار کردن این کوکو می‌توانید از ادویه‌های مختلفی مثل آویشن، پاپریکا، پودر سیر و تخم گشنیز استفاده کنید.اگر دوست دارید طعم کوکوی شما تند و تیز شود، می‌توانید مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.برای جلوگیری از آب انداختن کدو سبز می‌توانید آن را با رنده درشت خرد کنید. در این روش دیگر نیازی به فشار دادن کدوها نیست.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کوکو کدو سبز و نکاتی مهم برای پخت این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کوکوی خوشمزه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

مطالب مفید